Matochbak.nu

Tittar in och säger hej! Hoppas ni har det bra. Här har det varit full rulle sedan imorse, Mathilde väckte mig med en stor blöt puss (läs spya!) Alltid lika mysigt med närhet på morgonen. Undrar egentligen när hon ska sluta med detta bäbiskräks?

Ni vet ju att min Wille gillar att laga mat, det har alltid intresserat honom. Han säger själv att det efter hans morfar som var en riktig superkock. Det kan ju hända att det är så trots att de bara hann att träffa varandra några veckor, för Wille är faktiskt minst lika duktig i köket som han morfar var.

Det verkar som om ni också uppskattar hans recept. Det tycker vi är jättekul 🙂 Nu äntligen får jag dela med mig av den roliga nyheten wiiii ♥ Under 2018 kommer ni nämligen få se lite mera av bla Willes matlagning. Hur himla roligt är inte det 😀 Wille är en lugn kille som är lite blyg ibland, men vi peppar och säger till honom att suga åt sig av komplimangerna. Det här är något som varit under uppbyggnad länge och som har tagit ganska mycket tid och därför känns det härligt att kunna dela detta med er.

Om ni bara visste hur gott det här var!!! Alltså jag döör vad gott det var! Willes Pepparkyckling med grillad paprika och rostad lök. Gott till vardags men funkar absolut som festmåltid när vännerna kommer på besök. Det här kommer ni kunna ta del av på www.matochbak.nu  lägg namnet på minnet!

Om ni orkar så får ni absolut komma med input om vad ni önskar se mera av för recept. Vardagsmat? Festmiddagar? Storkok? Lättlagat? Vegetariskt? Vilt? Det finns ju så mycket gott. Vad gillar ni och vad skulle ni vilja se mera av? Gott och lättlagat är nog min favorit tror jag. Och så håller jag mig nog till att smaka maten och att fotografera 😉 Hehe! Hela familjen gillar att laga mat men vissa av oss är bättre på det kan vi väl säga.

Man kan också följa matochbak.nu på Instagram ni hittar sidan HÄR!  Nu vill jag bara att tiden ska gå snabbt så ni får inspireras av allt gott. En liten lanseringsfest håller på att planeras i början av nästa år och samband med den så går sidan live.

Kram / Madeleine ♥

LOADING..