Klänning, komplex och foton!

I väntan på tacos så tänkte jag kika in och visa upp ett fynd. Som många vet så älskar jag klänningar, skulle kunna ha klänning varje dag. Man kan inte få för mycket klänningar. Och till vintern så tycker jag vinrött är tjusigt. Jag hade aldrig varit inne på club xprs förens häromdagen, där jag hittade den här klänningen på bilden. Riktigt mörk vinröd, älskar den! Jag älskar också att den bara kostade 129 spänn :-) Roligt att kunna göra sådana fynd ibland. Lite roligt också att jag inte besökt den butiken tidigare faktiskt, jag fick nämligen frågan om inte jag kunde vara med på deras premiäröppning i Linköping och anordna ett litet event i samband med att de slog upp portarna. Det blev inte så pga att de inte hann få ordning på allt innan premiären. Det var synd för det hade såklart varit roligt.

Försökte mig på att gå in mina nya stövlar, hade ju varit fint att ha till klänningen tänkte jag. Men jösses så bekväm man har blivit, förr hade jag ofta klackar och kunde i flera timmar med det utan att det bekom mig. Nuförtiden är det aj aj aj efter sisådär en kvart haha. Sen har ju jag lite problem med att hitta bra stövlar som passar mig eftersom jag har fotbollsvader, ja jag säger det eftersom det låter bra 😉 Och så har jag ju hört att det kan vara så med. Typiskt fotbollstjejer. Efter alla graviditeter så har jag dessutom fått ett ”fulben”, det är helt paj. Blått, svullet och ömmar. Jag har visat upp det för läkaren nu och de har sagt att det inte alls kommer att bli några problem för mig att få det fixat för att jag troligtvis måste fixa det till slut.

Att det ömmar och gör ont ibland jag leva med, men att se ut som en gammal tant när man är 35 år är inte alls så kul. Usch jag har sådana komplex för mitt ”fulben” 🙁 Sen att man begränsas när man ska köpa kläder är bara tråkigt. Så när jag hittar stövlar som funkar så blir jag superglad. Jag ska väl inte klaga egentligen, det kunde varit värre.

Jag lovade att jag skulle visa er lite av artbyem idag som är med på Black Friday hos thefashionroom.se, tyvärr har jag inte hunnit fota allt. Men jag lovar att visa er imorgon istället! Och är man sugen på att köpa något så sträcker sig ju Black Friday tills på söndag 🙂 Annars får ni jättegärna titta bara för att få lite inspiration.

Jag håller på med en fotoväggen i vardagsrummet just nu, det kommer bli fint ♥ Jag älskar foton! Och jag älskar fotokonst. En bild säger mer än tusen ord, och alla bilder och foton betyder olika för varje människa. Det blir liksom väldigt personligt även fast två olika människor kan ha samma foto på väggen. Vi får se om ni gillar det.

Nu fick jag precis ett glas rött i handen. Hoppas ni får en mysig kväll!

Kram / Madeleine

 

 

 

 

LOADING..