Välkomna hem till oss, smart förvaring och nu står hon!

Reklam i samarbete med thefashionroom.se 

Så har sjukstugan slagit till igen. Eller ja det är inte så illa som det kanske låter, bokstavligen låter. För jag låter som en kråka, eller förlåt jag menar jag har fått en djup sexig och rosslig röst hehe. Inga större fel på mig annars. Däremot fick jag hämta hem Wille från skolan idag för att han hade ont i huvudet, och Charlie hade ont i magen. Wille sov hela dagen, hade frossa och mådde inte alls bra. Charlie mådde bättre på eftermiddagen så jag vet i sjutton vad det var som spökade? Jag hoppas vi får hålla friska nu och att det inte blir värre än såhär.

EmmyLou min lilla teaterapa, jösses som hon håller på just nu. Jag har ju skrivit tidigare om hur hon vänder på dygnet. Sover hon inte middag så går det inte att hålla hemma vaken tills det är sängdags, och sover hon middag liiite för länge så blir det ett helsike att få henne i säng. Vi är just nu inne i någon slags ofas, det är jobbigt och det tar på krafterna. Igår somnade hon inte förens strax efter två, och då är man ju inte människa dagen därpå. Men jag tror fortfarande på att det kan ha med att hon just nu är i någon tillväxtperiod, mycket händer och hon utvecklas väldigt fort. Hon är i ett mellanläge där hon egentligen inte behöver någon middagslur men ändå behöver det.

Hon har så mycket frågor och pratar oavbrutet. Mera nyfiken unge får man leta efter 🙂 Bestämd är den lilla damen också. Mamma titta på mig, nu vill inte jag göra som du säger. Måste jag det så kommer jag vara dum! Sådetså! Det är svårt att hålla sig för skratt när lilla Lotta på Bråkmakargatan sätter igång.

Mathilde- Isabelle blev åtta månader igår, förstår ni å t t a månader! Helt galet, vad fort det går. Två tänder har kikat upp och vet ni, på sin månadsdag så väjer hon att ställa sig upp utan att hålla sig i. Bara sådär! Hon blev nog lika chockad som vi blev. Det kommer nog inte dröja länge förens hon tar sina första steg. Hon har sedan hon var ett halvår gått omkring längst med borden. Ivrig att lära sig gå och upptäck världen ♥

Såg ni min film på instagram? Om inte så hittar ni den HÄR!  Jag visade upp ny smart förvaring, jag älskar smarta saker. Välkommen hem till oss, nu ser det ut såhär…

Just nu kör jag ett samarbete tillsammans med thefashionroom.se så därför vill jag visa upp några av mina favoritprodukter. Här nedan ser ni några av dom 🙂 Dekorationsgranar, skandinavisk design – hästarna,  och ljushållare. Dessa produkter är mina absoluta favoriter. Tidlöst snygga!

Och eftersom jag tycker att det är roligt att inspirera med inredning så vill jag gärna dela med mig av mina favoriter genom att ge er 20% på alla varor hos thefashionroom.se om ni uppger koden: FAVORITER  🙂 För att komma direkt till hemsidan så klickar ni HÄR!  Och glöm inte Koden: FAVORITER (Gäller hela dagen 29/11 fram till kl 24.00)

Jag älskar grått, svart och krom/silver. Tänk er de här detaljer med kanske en grå eller vit Eos ♥

Början på fotoväggen  börjar ta plats, det blir sååå himla fint och ombonat på något sätt. En del av dessa tavlor finns också hos thefashionroom.se, och en del nya kommer att komma med ♥ Såå spännande!

Så måste jag ju passa på att visa den här smarta förvaringen Koziol Orion som jag skrev om tidigare. Små (stora) bubblor som man kan fästa direkt på väggen, eller varför inte sätta ihop till en boll som man kan hänga någonstans, kanske i taket ? Charlie demonstrerar här nedanför på bilderna hur vi har tänkt att ha dessa bubblor. De kommer fyllas med grabbarnas lego, supersmart och väldigt snyggt 🙂

Man kan också sätta upp dessa i hallen för tex vantar och massor. Eller varför inte på toan att ha snoddar och nagellack i? Man kan använda Koziol Orion vart som helst och till vad som helst 🙂 Jag gillar dom!

Så missa inte att passa på att handla medan ni har 20% på allt i shoppen HÄR! Och glöm inte koden: FAVORITER Hoppas ni gillar det jag visat!

Tog så himla fina charmiga bilder på EmmyLou, kikar in senare och visar er! Hon är en riktig liten linslus, hon uttrycker verkligen att hon vill att jag ska fota henne. Roligast är det när det blir helt spontant som det blev idag. Tuvis får man bara fota när hon vill och det beror helt på vad hon känner för.

Kram / Madeleine

 

 

LOADING..