Kolla på hus, adventsljusstake och degmage!

Tittar in och säger hej! Hoppas eran lördag börjat bra? Jag har legat länge i länge och bara myst, jag och alla barnen. Du har en degmage mamma, ska jag baka några bullar? Jag muttrar tyst och tänker för mig själv, ja den där jäfla degmagen! Undrar om man kommer få ordning på den någon gång?! Äsch det kunde ju varit värre eller hur :-) Jag tar mina promenader på löpbandet och än så länge så har jag varken tid eller ork att trappa upp träningen. Ja baka ett tjog bullar du! Hur många satser bullar blir det tror du? 

Nu mina vänner ska vi iväg och kolla på ett hus! Det ska bli sååå roligt! Jag älskar mitt hus, mitt fina hus. Mitt hjärta och våran trygghet. Jag är sådan som människa, gillar jag något och fastnar för det då har jag svårt att skiljas ifrån det. När man dessutom lagt ner sin själ i att göra det fint så blir det ännu svårare att skiljas ifrån det. Så nej, vi ska inte sälja. Vi ska bara nosa på vad som finns på marknaden kan man säga 😉

Jag måste visa min adventsljusstake, ni har skymtat den på bilder i tidigare inlägg. Några har bett om att få se den närmare, så här är den! Är den inte lite ”Ernstig” betong, natur och väldigt långa ljus. Köpte den på en blomsterhandel här i Motala. De kanske kan skicka om man ber dom? Blomsterglädje heter butiken och numret är 0141-753333, just idag har dom 30 % på bli den här staken såg jag på Instagram. Sååå typiskt vafasen! Ska jag lämna tillbaka den och köpa den på nytt för att spara några korvören hehehe.

How beautiful life is when you are in the world ♥

Ta hand om er så länge ♥

Kram / Madeleine

 1. Varför titta på hus om det inte finns en tanke att flytta? Då blir de svårare om du ser något bra. Jätte fint adventsljus. Som för övrigt i ditt hem så himla fint allt verkligen tjusigt måste jag säga. Trevlig 1 advent till er alla. Kram

  1. Det finns väl en viss tanke, jag måste väl bara förlika mig med tanken

   Tack snälla vad glad jag blir ✨

   Hoppas du med får en fin advent! Kram

 2. Snygg Stakle ska ut och plocka kottar.bra tips! Oj tror ni redan väntar tillökning nu när ni ska ut på visning!!gör ev större hus..lycka till hälsar en spåågumma

 3. Jag och min sambo funderar på att flytta mot Motala/Linköpingom något år när min sambo är klar med sina högskolestudier. Just nu bor vi en bit utanför Kalmar och ingen av oss har varit i Linköpingstrakterna och känner inte heller någon som bor där. Dock lockar jobb -möjligheterna för min sambo, medelstorleken på staden, miljön (lummighet, gemytlighet, grönt?), och relativt närheten till, för oss, viktiga punkter, såsom Stockholm, Borås, Göteborg, Kalmar ect där vi har familj samt att vi tävlar i Kapplöpning med våra whippets så man vill bo närheten till Sveriges alla banor Det känns som en medelpunkt helt enkelt.
  Vi har kollat på Motala mest, men även närmre runt Linköpingsområdet. Det hade varit kul om du hade kunnat skriva något inlägg om din upplevelse av Linköping och Motala.Vad som finns att göra, vart man helst vill bo/inte vill bo, hur miljön är, människorna..Tja, det som man kan komma på. Om vi ska flytta dit måste det kännas rätt. Såklart kommer vi att någon gång besöka Linköping med omnejd men hade varit kul om du hade kunnat ge dina tips och synpunkter. Tanken är hitta ”Hem” där vi kan köpa hus och bilda familj.

  Tack på förhand och tack för en fin blogg Kramar Julia =)

 4. Varför i hela friden lägga tid på att kolla på hus om man inte tänker sälja och köpa nytt?
  Man kan ju springa på värsta drömhuset och bli hur sugen som helst

 5. Vilka mäklarsidor använder du för att leta hus i Motala-trakterna? Letar hus där men behöver tips om det finns andra sidor än de vanliga (svenskfast, fastighetsbyrån och Hemnet såklart). Vad använder du/ni mest och bäst? Vi letar också hus men det dröjer något år men alltid kul att titta 😉

  Kram

 6. Hej
  Du har det toppenfint värkligen samma smak som mig.
  Älskar taklampan min drömlampa synd den är så dyr bara
  Men hur får ni plats i soffan och när ni äter?
  Du tar så fina bilder.
  Ha en fin kväll
  / Therese

 7. Du bjuder på många fina bilder från kök, vardagsrum och några från ert sovrum, men alla barnens sovrum och övriga rum är jag nyfiken på. Hade varit jätte kul att se resten av huset

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..