Väntar tvillingar, förvaring i hallen och rosetter!

Morgon i villan i holm, och jag startade med att vara produktiv och få lite gjort. Känns som jag ligger lite efter i planeringen, dels så har posten inte levererat produkter som jag verkligen hade behövt och dessutom så har jag ju som ni vet haft annat i tankarna.

EmmyLou har det fortfarande det jobbigt med hostan, men det känns som om det börjar bli bättre. Det kunde ju varit värre, Mirka ringde igår och berättade att det drabbats av kräksjuka 🙁 hemska tanke! Usch fy sjutton det är alla storfamiljers värsta mardröm!

Just i detta så är det ett himla liv i sovrummet, det bullrar, slår och bankas. Det är oväsen från projektet – makeover bedroom! Wiihii det kommer bli så jäkla fint 🙂 Just nu är allt i en enda stor röra, men det är det värt. Hela garderoben är just nu flyttad till vardagsrummet ja inte ordagrant men alla kläder, och jag kan säga som så att det är kläder överallt trots att jag rensat och skänkt bort säckvis med kläder. Sparat säckar med kläder och verkligen minimerat utbudet i min garderob för att göra hela den här renoveringen smidig (jag ska visa er med bilder sedan).

Mitt i röran så fick jag för mig att greja till den där tomma väggen under trappan i hallen. Ni vet alla mössor, vantar och halsdukar som man kan ha svårt att få plats med i hallen. Höst och vinter kräver mera utrymme. Speciellt vi som är så många också. Vi har en gammal antik vitmålad garderob där vi kan hänga in jackor och gömma undan skor, sen har vi ju skåpet från A2 där vi kan förvara kläder och lite ytterkläder. Men vi behövde mera utrymme och när vi letade så hittade vi en längre pall med förvaring på Ikea som blev perfekt under trappan. Man får plats med en hel del i den pallen. Men väggen över har varit  tom och idag så tog jag mig tid att sätta lite tavlor och rosetten från svensk tenn som jag köpte för ett tag sedan.

Buster gjorde sig fin bland inredningen. Det där är hans ställe, han vill oftast ligga där. Våran farliga svarta vakthund 🙂 Världens snällaste och mest fåniga Buster, våran studsboll. Det finns ingen som kan ha sådana hundögon som Buster. Man faller på en gång!

Det blev ju ganska bra det där. Nu ska jag fylla på med lite energi, en kaffelatte ala Madeleine såklart. Kavla upp ärmarna och ta tag i lite jobb! Jag har ställt alarm på mobilen, för att jag ska komma ihåg att ringa till mödravården. Ni som fått barn, har ni varit på efterkontrollen? Undrar just hur många det är som missar att gå på just den?

Micke skrattade och log det skulle väl vara festligt om du fick reda på att du väntar tvillingar när du väl kommer dit!? VÄNTAR TVILLINGAR!? Han är på riktigt inte klok i huvudet! Såja såja, nu ska vi nog ta och lugna ner oss lite hehe. Han tycker han är så rolig. Så fort någon frågor om vi ska ha barn så säger han ja det är klart vi ska! 

Jo, jag har sett att många av skrivit till mig ang att bloggen bråkar. Att man kommer in på en massa otrevliga sidor när man besöker mig. Dejtsidor och annat smått och gott. Det verkar som mina kollegor har samma problem, såg att Maggan och Mirka haft samma. IT jobbar på det,  så snart är det fixat! Tack så himla mycket för att ni är så uppmärksamma och kontaktar mig direkt.

Kram / Madeleine ♥

LOADING..