Tips på krämiga polarsnittar till nyårsafton!

Annonssamarbete tillsammans med Polarbröd

Ett perfekt tilltugg till festen, krämigt och gott. Perfekt till nyårsafton! Eller ja till vilken tillställning som helst. Det här måste ni bara testa 🙂

Som ni har sett så har jag jobbat med Polarbröd under året och det har verkligen varit superkul! Jag gillar snabba, enkla och goda middagstips. Dessutom är det roligt att våga testa något nytt i köket. Tycker inte ni att det är roligt att inspireras av nya recept. Oftast kanske man lagar sådana rätter som man är trygg med och kan, men tänk vad mycket gott man kan gå miste om då. Därför uppmanar jag alla till att våga testa något nytt. varför inte komponera ihop något eget?!

Min lille minikock Wille har känsla för det där med att laga mat. Han tyckte vi skulle laborera med en utav hans pastarätter, så ingredienserna blev en god röra att ha i snittarna till nyår. Det blev magiskt gott! Sådär så att man inte kunde sluta äta utav dom.

Krämiga polarsnittar med smaker av grillad paprika och kyckling!

Polarbörds Sarek tunnbörd

Grillad kyckling

Philadelphia Orginal

Philadephia grillad paprika

Gräslök

Persilja

Röd paprika (och grön om man vill)

Riven pizzaost (annars prästost)

Permesan

Sweet chili

Strimla purjolöken och skär paprikan i mindre bitar. Stek sedan detta på svag värme tills paprikan blivit mjuk. Precis innan man tar bort stekpannan från plattan så häller man över lite sweet chili över grönsakerna i plattan. Ta fram polarbörds Sarek tunnbröd och bred på Philadelphia original på ena halvan och Philadelphia grillad paprika på den andra halvan. Strö över lite gräslök och persilja och den grillande kycklingen på tunnbrödet. Riv parmesan och bred ut och lite riven ost. Rulla ihop brödet och skär sedan lagom stora bitar. Smart är att använda små trästickor att fästa ihop brödet med. Voila så var det klart 🙂

Man kan antingen äta dessa kalla eller så kan man lägga dom i en form och låta osten smälta medan de står i ungenen. Det blev min favorit! Alltså såååå fantastiskt gott 😀

Hoppas ni vill testa det här! Något annat som också skulle göra mig glad är om ni skulle vilja ta er tid att klicka in HÄR! och berätta vad ni tycker om mina recept och tips 🙂

Kram / Madeleine ♥

LOADING..