Linne, bygga och hur kan man motstå?

Ligger i sängen med Mathilde och ammar. Jag som hade planerat att jag skulle slutat amma vi det hår laget. Vi fortsätter med projektet sluta amma ett tag till. Det är ju inte lika ofta dom förut och hon gillar flaskan med nan-välling nästa lika mycket som bröstmjölk. Det år väl kanske mera närheten nu mer än mat.

Det är så härligt att ligga i en renbäddad säng. Det luktar gott och fräscht. Och känns mycket härligare än annars på något sätt.

Jag köpte nya påslakarnset i Linne på lager 157 strax innan jul. Jag som alltid varit väldigt förtjust i beige föll direkt! Jag köpte även ett grått set, tyckte båda passade in i nya sovrummet och till sängen.

De hade även dukar i samma färger i linne. Så otroligt charmigt med linne. Känns naturligt och jordnära.

Gillar ni linne? Läste i all hast om någon som köpt påslakarn i linne hos någon (kommer inte ihåg hos vem) som inte alls varit så sköna att sova i. De hade kliat och varit stickiga. Usch så hemskt, då hade jag inte stått ut en sekund.

På måndag tänkte jag vi skulle börja bygga våran möbel till sovrummet som jag vill ha. Har letat överallt efter just det där skåpet/byrån till sovrummet utan att hitta något som överensstämt med vad jag har i tankarna. Då bygger vi själva i stället ☺️

Mathilde har saknat sin storasyster i några dagar. Imorse kröp hon upp i Engla-Frejas famn och gosade.

Våran hårig lilla bebis Buster smög upp i soffan hos Victor. Han vet att han absolut inte får vara i soffan, ändå så var han bara tvungen att trotsa lite för det är ju såååå mysigt att få vara med.

Vem kan motstå dessa ögon

Jag kikar in senare och visar er vilket äventyr vi var iväg på igår. Det får ni inte missa ☺️

P&K /Madeleine

LOADING..