Ni frågar och vi svarar…Q&A! En ny vlogg ligger uppe.

Hur har ni det? Här hänger vi i soffan och gör absolut ingenting. Jag har tvättat och skulle kunna fortsätta att tvätta ett tar dagar till. Ja jag har slarvat och det straffar sig :-( Bara att bita i det sura äpplet och tvätta ikapp. Varför är det så att man ibland bara skiter i vilket fastän man vet att det är fel? Man tänker kort och gott äsch det ordnar sig senare jag orkar inte nu. Så ångrar man sig tusen gånger precis som jag har gjort nu haha.

EmmyLou har showat med frostsång hela dagen, hör jag let it go en gång till så kräks jag. Om och om igen. Jag är på hugget idag känner jag även fast jag bara just nu ligger på soffan och jäser. Som en liten surkärring, jag bara letar fel och uppenbara saker att störa mig på. Men man får väl ha sådana dagar också antar jag.

Jag ligger och funderar på vad jag vill ha för lampa i sovrummet. På ena sidan sängen så ska jag hänga en Flos IC S2 pendel och över sängen vill jag ha en…tadaaaa en Foscarini Caboche. Jag var inne på en Sarfatti ju som ni redan vet men ja ni hade rätt för det blir alldeles för tajt tyvärr. Hade jag haft tre meter i takhöjd så hade det funkat och då hade jag absolut haft en sådan där men nu blir det en minst lika fin ♥ För er som inte vet vilka dessa lampor är men är nyfikna så kan ni klicka på namnen så kommer ni direkt till dom 🙂

Vad tycker ni förresten om våra vloggar? Inte så många som hittat till dom ännu, men det tar såklart ett tag. Vi kan ju absolut ingenting om att vlogga heller, man kan få mycket inspiration av andra och det är ju superduperbra. Samtidigt så vill vi ju göra våran grej och på vårt sätt. Jag tror det är lätt att man kanske glömmer sin egen identitet om man försöker göra som andra. Men ni får peppa oss och väldigt gärna komma med åsikter och tips på vad ni vill se 🙂 Jag måste passa på att ge en massa cred till alla kids som håller på med det här. Shit säger jag bara! Att spela in är väl inga problem, vi som har lite erfarenhet utav det också känner inte att det är det jobbiga. Men att klippa och bearbeta alla inspelningar är inte alls lika enkelt. Jag är fortfarande i stadiet där jag måste lära mig, så ni får ha lite överseende. Jag tycker det är roligt och vi gör vårt bästa 🙂

Någon undrade om vi kunde ha en Q&A. Hahahah nu ska jag erkänna en sak, jag hade ingen aning om vad det betydde. Alltså så mycket koll har jag på sånt här. Men jag har ju barn som har koll så jag frågade dom, och det var ju ganska logiskt. Questions & answers, så okej vi tänkte att vi kunde ha en sådan. Det är som en frågestund här på bloggen fast vi kommer har det i en vlogg, ni frågar det ni vill fråga och vi svarar. Så har ni några frågor så kan ni ställa dom i kommentarsfältet nedan så kommer vi läsa upp dom och svara i vloggen.

Här kommer en liten blogg från igår. Hoppas ni gillar den och glöm inte att trycka tummen upp och följa oss!

Kram / Madeleine

 1. Haha ni har blivit riktigt aktiva med era vloggar, kul 🙂 Jag har inte den blekaste aning om hur man klipper ihop så det där ska jag aldrig ge mig på….. Ha en trevlig kväll
  lotte4.blogspot se

 2. Två frågor jag har till dig är: vad använder du för kamera/or när du tar dina bilder? Och vilka objektiv rekommenderar du? Dvs vilka är de bästa du har och använder dig oftast av.
  Förövrigt älskar din blogg & dina bilder!

 3. Det är kul att följa vloggarna och tack för att ni delar med er, men jag tycker att det blir lite långrandigt, jag tittade på den första och var jättenyfiken på hur ni sitter
  när ni äter men jag orkade inte vänta på att få se det.

 4. Det är roligt med vloggar ibland men själv föredrar jag lite kortare snuttar. Jag läser oftast bloggar när barnen har somnat och då vill jag helst att det ska vara så tyst som möjligt då lillan sover i samma sovrum så därför passar det bäst med vanlig text. Samtidigt så säger en liten film så mycket mera om personerna än en skriven text gör så en snutt ibland är riktigt roligt.

 5. Vill gärna titta men inte för länge. Under 5 minuter. Gärna bara 3. Försökte kolla på Adams experiment men tröttnade innan ni ens packat upp lådan. Kort men intensivare är mitt önskemål!

 6. Hej Madeleine! Vill bara skriva att jag tycker du verkar vara en sprudlande vacker mamma till många små söta kidz. Har inte läst din blogg på ett tag och kikade in just nu (inte läst bloggar alls) och blir lite glad.

  Har lite frågor som jag hoppas du vill besvara:

  Jag är en kvinna på 27 år och vill ha mitt första barn, vill gå in i en ny fas i livet med min fästman. Vi har varit ett par i snart 10 år och som du och många säkert vet krävs en långvarig relation arbete, kärlek och engagemang. Man utvecklas, vardagen stiger på, ibland mer intimitet och andra gånger betydligt mindre. Närhet och distans osv… Jag tror det hör till och en relation kräver arbete. Jag älskar min man mer än någonting!

  Jag tänker lite på dig som har många barn och en relation. Du har skrivit om hur ni hittat tillbaka till varandra.
  Vi vill skaffa barn och jag undrar hur det blir med en baby… Många säger att det blir påfrestningar och sömnlösa nätter, nästan som en förvarning på ett negativt vis samtidigt som man får höra ”guuuu så kul”… 😀 Har du några tips att ge mig?

  Är det normalt att vara nervös? Jag känner mig trygg men samtidigt lite rädd. Att bli mamma är det största ansvaret man kan ta sig an. Har du alltid känt dig självsäker som förälder? Växer man in i rollen efter första barnet?

  :))

  Kram!!

 7. Trevligt med vloggar Madeleine! Du filmade en morgon hemma för något år sedan, den var bra och trevlig att se. Angelica hade också lagt upp en trevlig vlogg idag såg jag. Ser fram emot en housetour! Trevlig kväll!

 8. Vlogg är kul men inte om den är för lång. 3min räcker. Och då med flera saker som innehåll, det får inte bli för långrandigt. Kort och gott. Har kollar på er klipp men snabbt ledsnat och blippat mig vidare. Inget elakt menat, bara min åsikt/önskan

 9. Jag är nyfiken på hur barnen sover, har de egna rum eller delar några? Helst hade jag velat se bilder på inredning i övriga delar av huset än de rum du brukar visa.

 10. Roligt med vlogg, jag skulle dock föredra lite kortare typ 2-3 min. Annars jätteroligt! Läser din blogg dagligen och gillar den verkligen!

 11. Jättekul med Q&A!
  Har du någon ovana som de andra i familjen ogillar? T.ex smaskar,visslar,svär eller liknande.
  Har du och Micke samma syn på uppfostran? Vem av er ryter ifrån snabbast ifall barnen inte uppför sig?
  Kan ni tänka er att vara med i fler tv-program liknande Familjen A i framtiden? Om svaret är nej,varför?

 12. Verkar kul.. Men när man ser att Micke sitter o pratar i mobilen, då är det inte lika kul längre.. Som Siwan sa.. *Bägge händerna på ratten* O han verkar köra fort i stadsmiljö oxå..

 13. Hej! Jag har lite frågor om din blogg. 1. När började du att blogga? 2. Hur lång tid tog det att få upp en rejäl lön? 3. Har du en grundlön i botten eller hur funkar det? 4. Är det oss läsare du tjänar pengar på (antal besökare) eller är det samarbeten? Vet ingenting om bloggande mer än att ni verkar tjäna bra. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..