Vi avslutar det som vi började det!

Vi avslutar lovet med hur det började – sjuka! Jag skulle åkt till Stockholm imorgon på lunchmöte tillsammans med Bonnier Magazine & Brands. Men istället får det bli vab. Sååå himla trist. Tre barn av alla ska till skolan, de andra är hemma. Ja om det inte blir så att flera insjuknar. Och stackars lilla EmmyLou blir alltid sjukast, om vi får några bacillusker och blir sjuka så är det hon som mår sämst. Det tar liksom hårdast på henne och det tar tid innan hon repar sig och blir frisk. Det känns nästan som om hennes immunförsvar är på botten. Det borde ju vara tvärtom efter alla hennes ”sjukdomar”, hon borde ju byggt upp ett sjuhelsikes immunförsvar nu!?

Men så är det väl, en del barn är sjukare än andra. Victor var också sjuk väldigt ofta när han var liten, men efter att han kom upp i tonåren så har han väldigt sällan varit sjuk. Jag hoppas bara våren blir bra nu och att vi håller friska efter det här.

Till något annat,  vet ni jag tror Mathilde börjar gå snart! Helt galet ♥ Våran lilla Bellabus, Thildis och älskling. Hon är inte så liten längre, min bebis har blivit stor. De blir så stora också när de börjar gå tycker jag. Hon släpper taget hela tiden, nästan som om hon glömmer bort att hon faktiskt inte har gått tidigare. Så får hon lite panik och skriker till innan hon hittar någonstans att hålla sig i igen och då blir hon tuff igen minsann. Det är bara det där lilla som ska släppa, sen går hon utan problem. Hon håller i en hand och går, då känner hon sig trygg.

Ikväll var det cancergalan. Jag valde att inte titta just idag, vissa dagar är jobbigare en andra. Det är så många som rycks bort pga denna helvetessjukdom, måtte forskningen gå snabbare framåt och att man hittar ett definitivt botemedel. Jag hatar verkligen cancer sååå mycket! Har varit så arg idag, hatat cancern ännu mera. Jag blir ledsen, sen blir jag arg! Jag är sådan. Samtidigt så försöker jag att inte visa det, fast jag kanske borde!?

Jag tänker på min pappa såklart, det är orättvist att han inte får vara kvar med oss. Få uppleva sina barnbarn och åldras tillsammans med de han älskar. Det gör mig så arg! Men så tänker jag på Kevork, fina fina Kevork och hans familj. Hans fru, hans lilla son och hans nyfödda dotter. Han var ju lika gammal som mig!!! Det gör mig ännu mera arg. Jag är glad att jag fick ha min pappa så länge som jag fick, men kom igen nu! Kevork var inte gammal, hans familj behövde honom mera. När unga människor som är i början av livet går bort så är det verkligen orättvist och helt ofattbart.

Jag hade ett så fint samtal med Kevork, vi hade ju många men det var speciellt en gång som jag minns lite mera. Han sa så kloka saker, och om cancer för han var ju mitt uppe i det. Han hade ett hjärta av guld och han ville leva för sina barn skull, det sa han hela tiden. Jag tänker på hans mamma, jag vill inte ens tänka tanken egentligen. Men att förlora sitt barn måste vara det absolut värsta som någon kan vara med om. Det är den värsta mardrömmen någonsin.

Jag hoppas att man en dag kommit så långt att man kan förhindra att flera människor ska behöva mista liv pga cancern. Jag är månadsgivare – bli det du också! Man kanske inte har råd att skänka 100 kr 200 kr eller mera, jag förstår det! Men kan man skänka exempelvis 20 kr 30 kr eller kanske 50 kr så är ju det helt fantastiskt! Du väljer själv hur mycket du vill skänka varje månad, alla bidrag betyder att vi kommer längre fram i utvecklingen och forskningen. Så bli månadsgivare ♥ Vill ni vara med och göra skillnad så klickar ni HÄR!  Tillsammans mot cancer så blir vi starka! 

Jag vill tacka för alla era inputs om vloggen 🙂 Ni får inte glömma, det här är helt nytt för mig. Jag lär mig fortfarande och jag gör så gott jag kan. Sakta men säkert går det framåt och nu börjar det bli riktigt roligt. Korta filmer med mycket innehåll är vad ni vill ha om jag förstår det hela rätt. Jag ska absolut tänka på det – tack!

Jag tänker att jag kanske ska publicera tre klipp i veckan, eller vad är lagom? Vi får känna oss fram lite.

Till helgen så får jag besök av en fotograf som kanske ska flytta in i mina lokaler. Då får jag helt plötsligt en ”kollega” 😀 Jag är verkligen supertaggad! Det gör så mycket att han människor runtomkring sig. Ska berätta mera om det längre fram, först ska vi stämma av ”känna” lite på det.

Hoppas eran vecka börjat bra! Och tack för att ni vill förgylla min dag genom att kika in här.

Kram / Madeleine

LOADING..