Man kan bli väldigt ”sjuk” av mammasjukan!

Imorgon kommer det kännas som vardag igen, hela familjen ska återgå till rutiner. Nästan hela familjen,  jag tror ändå att jag kommer hålla EmmyLou hemma. Hon har ingen feber, hosta eller något annat. Men hon är trött och hängig efter dennna sjukdomsperiod. Lilla hjärtat Jag ska köpa lite vitaminer till henne, hon kanske behöver lite extra tänker jag. Och jag ska ringa vårdcentralen så de får ta lite prover på henne för säkerhets skull.

Det gör så ont i mammahjärtat när hon inte får må bra. Hon vill hela tiden vara med mig, hon är väldigt  mammig sen innan men nu är hon extrem. Hon bryter nästan ihop när hon inte kan vara nära.

Man kan bli väldigt ”sjuk” av mammasjukan, åtminstone kan man tro det av bilden nedan Så eländig! Sekunden efter kröp hon upp i min famn och gosade länge.

Barnen har spelat brädspel ikväll, Charlie och Colin lärde Tuva-Li fia med knuff. Hon blev så glad, hela hon sprudlade av lycka. Äntligen kan hon också vara med och spela med de större barnen ☺️

Jag tänkte jag skulle flytta ramarna i vardagsrummet, ja alltså alla foton. Jag har stört mig länge på hur jag hängde upp dom, jag blev inte nöjd.  Så det blir mitt kommande projekt att ta tag i.

Nu har Mathilde somnat om och det ska jag med göra en stund. Man får passa på att vila så fort tillfälle ges när man har barn som väcker en mitt i natten. Ta hand om er

P&K / Madeleine

  1. Varför ska hon göra det? Nog för att det är fruktansvärt det hennes vänner råkat ut för men vad tjänar det till att skriva ut vilka dom är och namnge dom. Vad ska du, jag eller någon annan göra åt saken? Det går inte att backa tiden eller häva köpet, en ersättning hade varit fint men se framåt och lägg inte energi på saker som inte går att förändra.

   1. Johanna jag förstår din tanke. Men varför ska man inte varna andra för den/dom för att samma sak kan ske en gång till? Vet man om vEM det är kanske man ser upp om man nån gång ska köpa hus? Kan vara väldigt bra information. Det går inte att förändra men det kan ju förhindras om det händer igen

    1. Tror inte att det är någon som lägger deras namn på minnet inför framtida hus/lägenhetsköp så att hänga ut säljarna är bara onödogt och lönlöst.

   2. Fattar fortfarande inte hur familjen OCH en besiktningsman kunde missa en sån lukt innan köp. Att sedan inte få ersättning el kunna häva köpet pga av det är ännu konstigare…

 1. Hoppas lilla EmmyLou piggat på sig och att ni alla är friska och krya! Tycker din fotovägg var så fin, men det blir säkert fint även om du ändrar 😉 Ser fram emot en ny vlogg, tycker som du skrev att tre femminuters i veckan vore kul och lagom. Kan även vara kul med längre men som några skrev så ska det vara innehåll så det inte blir långrandigt. Önskar er en trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..