Kaffe med gubbarna!

Tittar in lite snabbt och säger hej! Önskar er såklart en helt fantastiskt fredagkväll också :-) ♥ Hoppas ni ska göra något mysigt!? Vi ska laga mat ihop, kanske sätter på lite LIVE på Instagram sen så ni får vara med om ni inte har något att göra, eller bara har tråkigt för stunden.

Var förbi på XL bygg och drack en kopp kaffe ihop med Micke och de andra grabbarna (gubbarna hehe) på eftermiddagen. Passade på att titta på lite fint som skulle passa hemma inför våran lilla toalett och tvättstugarenovering. Det är det sista nu sen är vi klara med hela huset. Som vi har slitit i ett par år, jag är så himla stolt över oss som har fått ihop allt. Det är inte så lätt alla gånger att renovera med så många barn. Vi har aldrig haft barnvakt under denna tid och ibland har det varit riktigt motigt. Men skam den som ger sig, vi har bitit ihop och nu så är det bara det sista kvar.

Jag håller på att vänja mig vid nya bilen 🙂 Den är stooooor! Extra lång, vi får plats med både åsnan och hundbur bak. Fiat Talento extra lång och alldeles perfekt för oss med så stor familj. Så mycket bra finesser och mycket att lära sig. Adblue tex, eh vad fasen är det? Jag trodde det var spolarvätskan som var slut haha, men så var det ju inte. Med risk för att låta lite bimbo, jag erkänner att jag inte vet i alla fall. Det måste man ha för att rena disel har jag fått lära mig nu.

Jag gillar att backkameran sitter i backspegeln, det är väldigt smart faktiskt.

Jag har haft sällskap i telefonen idag undertiden när Mathilde har sovit och jag jobbat vid datorn. Mycket att prata om idag, kan ju skylla på att jag pratade med kollegor eftersom vi träffats genom media. Jag är så himla tacksam för alla möten som lett till fin vänskap. Ibland önskar jag att vi bodde närmre varandra bara. Tur det finns mobil, hur gjorde man förr liksom?

Nu är det bäst att jag kavlar upp ärmarna och hjälper till i köket!

Kram / Madeleine

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..