Livet är rätt gött ändå! Och ta ingen skit!

Livet är rätt gött ändå. I alla fall om ni frågar Mathilde :-D Gladare unge får man leta efter. Hon är både högt och lågt, kryper och snart går. Ja nästan helt själv utan att behöva hålla sig i. Så länge hon får hålla mamma i ena handen så går hon. Vi tränar och tränar och Mathilde bara skrattar.

Alla våra barn har varit tidiga och väldigt aktiva när det kommer till att röra sig. Inte alltid bara positivt ska jag säga för det blir ett väldigt jagande. Just nu har vårt lilla yrväder fått dille på att krypa in i sovrummet och dra ut alla kläder ur sitt klädskåp. Sen kryper hon bort till Tuvis och Emmys trådhyllor och ställer sig upp och fortsätter dra ut kläder på golvet.

Det har blivit någon form av lek för damen, och hon är snabb som sjutton också. Man vänder ryggen till och poff så är hon inne i sovrummet och stökar ner. Annars gillar Mathilde precis som Engla-Freja också gillade när hon var liten – små lappar. Sitter det någon liten lapp på en kudde, nalle, filt eller de lapparna på kläderna så letar hon upp dom och sitter med sina små fingrar och grejar. Man måste utforska allt!

Sovrummet har blivit favoritrummet sedan vi renoverade det. Heltäckningsmattan är gosig att ligga och leka på. Jag är så glad att vi valde att lägga in mattan, det är inte alls svårt att underhålla den och det känns mera ombonat. Eftersom jag vet att jag kommer få frågan så skriver jag det på en gång, ni hittar mattan HÄR!  och den heter Newcastle.

Väldigt många har också undrat över sängen och vad sängen exakt heter. Att den kommer från sängjätten tror jag inte har undgått någon, men madrasserna heter Sköön och ni hittar sängen HÄR! Det kan vara en av de bästa investeringarna man kan göra tror jag, att köpa en ordentlig säng som man sover bra i. Vi vaknar utvilade och sover så otroligt bra, faktiskt så bra så vi har försovit oss både en och två gånger hehe. Vi skyller lite på mörkläggningsgardinerna också. Man sover ju som en stock 😀

Blir det en lugn lördag för er? Vi ska inte göra så mycket, just nu ligger jag i soffan och slösurfar på hemnet. Jag tycker det är så himla roligt. Har hittat ett drömhus i Linköping Hjulsbro på klocksippevägen, kika HÄR så får ni se. Drömma lite måste man ju få göra 😉

Nu luktar det kaffe, vi får lite besök alldeles strax. Det kommer bli mysigt och det känns just nu extra bra med kärlek från nära och kära. Jag har haft det lite jobbigt känslomässigt ett tag. Känt mig så otroligt besviken, ledsen och kränkt. Det hela började med ett telefonsamtal, som inte var till mig egentligen men som helt plötsligt involverat mig. Det fick mig att gå i taket och känna sådan obeskrivlig sorg. Det har i sin tur övergått till att jag bara känner mig så fruktansvärt förbannad och lurad!

Människor som jag gett så mycket till, både av mig själv personligt men också i saker. Sakerna skiter jag ju i men det känns så ruttet!

Hur kan folk vara så giriga och falska? Skämmes tamejfan!

Det känns bättre nu och jag valde ju som jag skrev för ett lite tag sedan att klippa banden helt och hållet till dessa människor. Tråkigt kanske, men absolut nödvändigt!  Jag har rannsakat mig själv och insett att det varit en envägskommunikation. Det som är så skönt i det hela är att människor runtomkring mig reagerat på precis samma sak. Och undrat varför jag inte reagerat tidigare!? Man blir kanske lite blind, och vill inte tro det värsta? Men nu vet jag, och har blivit överbevisad genom att både sett och hört själv men också fått det berättat för mig från andra.

Livet är för kort för att gå omkring och grubbla över saker, med tiden så känns det bättre! Men fortfarande är jag lite ”pisst off” att så nära människor kan bete sig så rövigt! Ni vet att pengar kan förvrida folks huvud va!? Och det kan tydligen vara sååå jobbigt att känna glädje för andras framgång och lycka. Jag har känt mig så liten i just denna situationen och en terapeut sa till mig att det antagligen beror på just det. Jag har alltid varit minst i familj och min röst har sällan blivit hörd. Jag brukar inte ha problem med att säga ”stopp”, men just nu har det faktiskt varit det. Teorin kanske stämmer? Jodå men lillasyster har fått skinn på näsan nu må ni tro hahaha! Säger som Gry ”ta ingen skit”!

Ta hand om er så länge, vi syns senare!

Kram ♥

LOADING..