LIVE med @lyckan_7!

Vad gillar ni LIVE? Jag ska bli bättre på att slå på det mellan varven :-) Roligt att prata med er som följer mig, man får en helt annat kontakt när man kan prata med er direkt och det är trevligt. Så nu ska jag träna på att trycka på ”liveknappen”. Spännande också att man kan bjuda in folk som vill köra live ihop med en. Kul att kombinerade bloggen med liveinlägg på Instagram.

Följ mig gärna på Instagram för att titta på mina LIVE. Ni hittar mig genom att klicka HÄR! 

Igår var jag hemma hon Nancy (@lyckan_7). Vi har känt varandra i evigheter och även om vi hörs av ofta så träffas vi allt för sällan. Ganska dåligt eftersom vi bor i samma stad. Jag måste bli bättre på att hälsa på mina vänner. 

Alltid så himla mysigt att komma hem till Nancy och hela hennes familj, man känner sig hemma på en gång. Hemma hos libaneser behöver man aldrig vara orolig för att gå hungrig hehe. Blir alltid bjuden på smått och gått och igår blev det allt från choklad och lakrits till oliver, kycklingkorv och inlagd gurka. (Återkommer med inköpsställen, jag lovade er som tittade på våran live att jag skulle göra det.)

Ni får kika på det på min instagram, det ligger uppe där 🙂

Nancy alias ”the ring”, skitläskig och lik! 

Nancy har stora planer för sitt vackra hus, hon är ju inredare och jobbar hela tiden med nya projekt. Och ”skomakarens barn” ni vet, ja inte alltid man hinner att koncentrera sig på sitt egna. Men nu så har hon satt bollen i rullning. Ingen nyhet att även jag älskar inredning, interiör och design och därför är det superkul att prata med Nancy om sådant.

Hon kommer designa sin egna hylla, mer än så vågar jag inte dela med mig av. Men wow ni ska få se sen hur jäkla snyggt det kommer att bli!

Jag har suttit hela dagen med jobb, mail och annat som planeras under 2018. Känns långt bort att boka upp saker i kalendern i april/maj men snart är vi där hörni! Det går snabbt som sjutton.

Nu ska jag åka och hämta barn, men jag kikar in senare!

Kram / Madeleine

LOADING..