Sommarfeeling!

Igår fyllde världens bästa mamma och mormor år. Eftersom vi är sjuka och det är väldigt viktigt att min mamma inte kommer i kontakt med smittor i onödan så höll vi oss på varsitt håll. Tråkigt men nödvändigt. Har man har Leukemi så kan man vara lite nedsatt i immunförsvaret och en lunginflammation skulle kunna vara direkt livsfarligt för min mamma. Vi tar det säkra före det osäkra. Men för den sakens skull så kunde vi ju inte avstå att fira lite ändå :-) Tjejerna här hemma bestämde att vi skulle göra en marängsviss. En till mormor och en till morfar. Visst är tanken fin ♥

Och glass är ju alltid välkommet när man är hemma och är sjuk. Det blev lite sommarfeeling på den här marängsvissen med flamingos. Köpte pippi fåglarna nere på Gekås i Ullared i somras och sedan dess har de legat i skafferiet.

Vi skickade mms till mormor och gratulerade 🙂 Hon hade blivit ordentligt firad av sin fina man, men hon blev nog allt lite sugen på den här inbjudande marängsvissen.

Vi har bokat bord lite längre fram i kalendern på en resturang så då får vi fira ihop, det ska bli mysigt.

Min mamma betyder allt för mig och ett liv utan henne skulle jag inte kunna tänka mig. Jag vill att hon ska få må bra och bli en gammal gammal gumma som vi får rå om länge ♥

Ta hand om er!

Kram / Madeleine

  1. Men så söta :D.
    Lunginflammation är läskigt, min mamma råkade ut för det förra året. Inte med någon sjukdom i botten men blev riktigt sjukt och fick läggas in. Hon var dålig bra länge efteråt, eftersom jag själv har svår astma frågade jag läkarna hur jag skulle tänka och fick rådet att vaccinera mig. Så förra året tog jag vaccin mot just det. Har aldrig före eller efter den gången reagerat mot vaccin, men just lunginflammationsvaccinet jag blev så dålig. Låg helt utslagen med hög feber. Kunde inte röra mig, tog massor med Alvedon och tänkte sedan efteråt att jag är glad för vaccinationen, kan ju bara tänka mig hur jag reagerat om jag fått riktig lunginflammation om jag reagerade så starkt på vaccinet.

    1. Orsakullan… det är bara EN sort av lunginflammation man kan vacciner sig mot. Den ”vanliga” influensan” kan man få ändå. Detta är en missuppfattning som ofta hörs: ” jag fick lunginflammation trots att jag vaccinerade mig ”

  2. Ja nu håller vi tummarna för din mamma!!
    Är din mamma pensionär eller jobbar hon..vet ej hur gammal hon är..grattis till henne iallafall!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..