Att boosta sig själv som gravid! Fackförbund för influencer och vackra fjädrar!

I fredags följe jag med Emelie till Emmeli för att hon skulle fotas där. Spännande för mig att se hur en annan fotograf jobbar och samtidigt få umgås med härliga tjejer. Alla fotografer har sin  egen specialitet, och Emmeli har förmågan att se det där lilla extra och fånga ögonblick som förtrollar. Skulle säga att hon är överlägsen på det hon gör här i Motala och med det lilla projektet (ni kan läsa genom att klicka där –>) BeYOUtiful hon håller på med nu så är hon ganska ensam om att ta bilder som dessa. Nu vet jag att Emmeli är ganska ödmjuk över komplimanger men jag tycker verkligen hon är grym så hon borde sug åt sig massor tycker jag!

Är ni gravida, eller har blivit föräldrar så glöm inte att dokumentera med vackra bilder. Det är så betydelsefullt och fint att ha i framtiden. Dessutom när man känner sig lite vissen och tråkig under graviditeten så gör det så himla mycket att bli ompysslad, stylad och fotad. När man ser resultatet och kan se sig själv med andra ögon och inse att wow, det här är vackert! Alltså sååå himla häftigt och vilken boost för sig själv ♥

Bland alla vackra kläder och rekvisita så föll jag för alla fjäderkragar. Så.Himla.Fint. Så nu måste jag ju köpa mig en egen, alternativt göra en egen! Så lätt att piffa till en outfit med en rolig och vacker krage. Jag har tänkt att uppdatera min header, det kanske få bli något med fjädrar i den? Jag får känna lite på det helt enkelt.

Men det kommer bli en förändring på bloggen, på ett annat sätt. Man måste förnya sig lite ibland. Jag har känt mig så fruktansvärt omotiverad ett tag pga olika saker rent jobbmässigt. Jag kan säga att denna bransch kan vara riktigt skitig ibland. Det kan vara väldigt mycket orättvisor, och ibland får man armbåga sig fram för att få rätt! Man blir utnyttjad, sååå utnyttjad! Jag ska göra ett eget inlägg om detta senare. Undra när det kommer ett fackförbund för oss som bloggar/influencer? Aäsch nu räknar vi till tio och släpper det! Jag blir så jäkla arg och besviken bara och jag tänker inte acceptera! Men jag har tur som har så många professionella människor omkring mig och det mina vänner är värdefullt när det stormar kan jag säga.

Titta håret! Jag älskar Emelies röda hår. Det får mig att tänka på när vi var i New York och en äldre man kom fram och sa Oh my god darling you are on fire! En helt annan mentalitet, så öppna och generösa med känslor och tankar.

Ni kan ju gissa om jag är nyfiken på resultatet 😀 Jag tror det kommer bli magiskt!

Nu ska vi laga lunch, det blir vitkålsgratäng med biffar. Och i eftermiddag så ska vi ta en långpromenad.

Kram / Madeleine ♥

 1. Förlåt men ….ser lite roligt ut när du står framåtlutad som du alltid gör när du knäpper helkroppsbild på dig själv ( när du är utan stor vinterjacka ) ser ut som du håller på och släpper en fjärt Nej jag förstår ju att du ser smalare ut när du står så, men blir lite full i skratt, Sträck på dig!

  1. Men snälla rara du, du tror inte att det kan vara så att spegeln inte räcker hela vägen upp Förlåt men ibland är korkade kommentarer sååå korkade bara

   Som om jag skulle luta mig framåt för att se smalare ut Hahaha! Skulle inte tro det! Då blir jag full i skratt!

   1. Men nu blev det riktigt roligt. En fotoatelje/lokal där speglarna sitter så tokigt och lågt så man måste stå som ett V för att kunna spegla sig. Hur tänkte du när du skrev det som svar? Hahaha…

 2. Blir så full i skratt när du står så framåtlutad när du knäpper helkroppsbild på dig själv ( förstår att det är för att du ser smalare ut när du inte har vinterjackan på dig ) det ser ut som du släpper en fjärt
  Du fotar dig själv ofta så, har aldrig sett någon influencer använda den posen !

  1. Och sååå skönt då att andra inte använder samma pose som mig! Jag vill nämligen vara min egen ist för att ta efter andra…

   Du stör dig uppenbart på mig eftersom du måste kommentera dom du gör och även skriva flera gånger också.

   Det är okej, och nu kan jag lugna dig med ett svar också ☺️

   Ha en trevlig söndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..