Lika? Klänning, hår och stolar!

Tittar in här och säger godnatt. Jag är trött efter en lång dag. Ännu en positiv effekt på träning, morgonträning – man kommer i säng på kvällen. Skulle kunnat krypa ner i sängen redan för en timma sedan faktiskt. Men jag har svårt att komma till ro ikväll känner jag.

Min mamma har tyvärr fått Mathildes elaka virus, och hon som redan är sjuk. Ingen höjdare att kombinera Leukemi med med det viruset kan jag säga. Hon har svårt att andas, har ett tryck över bröstet, fruktansvärt ont i halsen och har även haft näsblod ett flertal gånger. Hon var hos doktorn igår och fick bricanyl och Cocillana-Etyfin. Det var det enda, de tittade inte ens i halsen på henne. Så imorgon måste vi försöka få någon att titta på henne igen, hon mår verkligen inte bra. Min stackars lilla mamma ♥

Jag har en tjejkväll inplanerad på fredagkvällen men vi får se hur det blir med den. Jag känner att hälsan och familjen går före allt annat nu.

Vet ni, jag har den senaste tiden fått höra att jag är väldigt lik Lina Hedlund i Alcazar, vad tycker ni? Är vi lika? Förutom att hon har bruna/gröna ögon? Och har mörkt hår? Hehehe jag kanske skulle kunna vara hennes vikarie i Alcazar 😉

Testade en klänning häromdagen som jag fastnade för. Den var liksom lite fulsöt på något sätt. Ångrar verkligen inte att jag köpte den. Jag är nog en klänning-tjej, älskar klänningar och kjolar. Har för det vidare på mina döttrar, de är galna i klänningar.

Visst blev det inte så tokigt i alla fall? 

Men mitt hår! Alltså usch, det är inte alls roligt 🙁 Jag blev som ni vet inte alls nöjd sist jag gjorde iordning håret. Jag skulle gå från momombre, dvs trolla bort min utväxt med slingor. Istället har jag nu ännu en utväxt, flera färger i håret. Ni ser ju själva på bilden. Det blev röda toner i utväxten och det hade jag ju inte önskat för då hade jag velat ha de varma röda tonerna i hela håret innan jag lade slingor. Det blev en besvikelse.

Men jag måste ta tag i det. Men jag blir lite rädd för det samtidigt, vill inte färga sönder håret. Jag kanske ska stå ut med utväxten och låta mitt mörkare hår växte ut och sen klippa mig istället? Jag ville ju bara ha just slingor i mitt hår, nu är det hur mycket olika färger som helst känns det som. Ni som är frisörer, hjälp mig! Vad kan jag göra? Är du frisörproffs och har du tid för mig? Jag kommer på en gång! Vem ska jag boka tid hos?

 Snart helg! Jäklar vad fort det går, jag ska hitta på en massa roliga saker i helgen. Längskidor är höjdpunkten, jag längtar faktiskt 🙂

Jag ska hitta ett par snygga nya matstolar också. Vi köpte ju på Jysk, jag älskade dom! Otroligt snygga och väldigt bekväma men dem har gått sönder efter knappt ett år. Så värdelöst 🙁 Har ni några tips på snygga matsolar? Det kan bli en utflykt i helgen – hitta stolar!

Sov gott! Tack för att ni ville kika in här ♥

Kram / Madeleine

 1. Åh nej, hoppas lilla mamma kommer till doktorn igen. Stackars både henne och er att det bli ytterligare en oro när hon åkte på viruset med.

  Du passar ju i klänning! Jag är ingen klänning-tjej men det är snyggt på andra 😀
  lotte4.blogspot se

 2. Njae, lite lite lik Hanna kanske. Men ingenting man slås av direkt.
  Nu är jag ingen frisör men erfarenhet av både lyckade och misslyckade färgningar har vi genom en massa år.
  Jag tycker du ska ha tålamod och låta ditt eget mörka växa ut. Sen kan du göra slingor i det. Då kommer det att bli bra.
  Sen ang de rosa/röda tonerna så undrar jag om du haft håret uppsatt eller i snodd under färgningen?
  En gång fick vi håret ihopdraget med en sån klämma under färgning och då blev håret fläckigt !
  Näe, låt din egen hårfärg komma fram först innan du färgar mer.

 3. Nä du är inte ett dugg lik henne..
  Ang ditt hår så tycker jag du ska låte din egna färg växa ut och klippa bort det förstörda vart eftersom, tillslut har det vuxit så pass långt att du kan få en snygg page med din egna färg och då ta ställning till vad du ska göra med håret Exakt så har jag gjort och igår kapade jag bort sista biten med fult hår! Nu har jag page helt i MIN färg och jag älskar det Hoppas du får en fin helg! Kram kram

 4. Krya på din mamma ❤️

  Jag tycker oxå du ska låta de växa fram, de bruna tror ja kommer klä dig fint med.
  Å klänningen va så söt, vart ifrån är den?

  Kram ❤️

  1. Jag gissar att hennes mamma inte tar mer medicin än vad läkaren har sagt, så då behöver hon inte ”ta det lugnt”. Man tar så små mängder av cocillana att man inte ens känner av att det innehåller morfin. Fint med din omtanke, men jag tror inte att du behöver oroa dig.

 5. Andra saker kan man köpa på Jysk men absolut inte möbler. Mitt matbord och stolar höll lite drygt ett år och ungefär lika länge min sons soffa.

 6. Tycker du skulle passa bättre i lite mörkare hår. Då slipper du utväxten som blir så tydlig. Vet inte om du är speciellt lik henne men vad spelar det för roll, du är ju lika snygg oavsett.

 7. Ett tips är att fixa håret regelbundet. Jag går med 8-10v mellanrum. Ena gången slingor och nyansering och andra bara nyansiering men klipper båda gångerna.. En bra frisör är A och O för bra resultat! Absolut inget eget fixande..; Sen behöver man använda bra produkter också! Jag har fastnat för Davines, ett ekologiskt märke med fantastiskt bra produkter som dessutom doftar juvligt!! Minu serien är bra för färgat hår.. sen har de inpackningar i 3-5ggr förpackningar som är så bra!!Finns lite olika.. Att få bort de röda tonerna är nog inte svårt om du går till en duktig frisör! Testa att klippa av håret ordentligt en gång för att få lite tjockare känsla, det ser ut som ditt hår är tunt och ganska slitet, då är det bättre att ”börja om” för att få det fint igen! Vet att det tar emot men så fick jag göra när mitt hår typ gick av efter allt för många utlandssemestrar.. jag fick klippa page och lugg och färga det brunt, hade långt ljust hår och ingen lugg innan, när jag gick på en fest var det några som tog i hand och presenterade sig då se inte kände igen mig! sen är det också viktigt att tillföra näring till kroppen som passar dig. Jag gick till biopat som gav mig det jag behövde – ut efter vad min kropp hade för brister.. Så många som sagt till mig att både hår och hud ser fantastisk ut efter det!! Gör man en håranalys hos någon som är duktig får man precis rätt tillskott för sin kropp!

 8. Jag kan inte se någon likhet alls mellan dig och Hanna. Den du liknar mest, av kändisar, är Uma Thurman. Enligt mitt tycke

 9. Jag tycker att du har drag av båda systrarna Hedlund.det har jag tänkt på men inget sagt. Ni är fina alla tre.
  Har märkt att det där med likheter kan man se väldigt olika på.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..