ANNONS

Barbafin ska pryda hennes fötter medans jag tynar bort…

/

Mätt i magen. Städat på övervåningen. Tvätten i maskin, bara sådär 30st bodysar denna runda, barnen är ute med pappa som erbjöd mig en lugn stund, yeah right?

Jag har ett inbördes krig som pågår just NU!

En endokrin sjukdom – sakta bryter jag ner mig själv.

Röster som säger åt mig att göra dessa förbannade saker, dessa onyttiga saker.

Jo jag överdriver väl en aning, men jag vill att det ska låta dramatiskt, för att övertyga min abstinens.

Nu är det banne mig färdigt med onyttiga saker. Jag säger numer nej till godis, chips, kaffe cola, nikotin, alkohol och allt annat onyttigt. Och just nu frågar jag mig är livet värt att leva? Nej men nu var jag lite överdramatisk igen, men inget kul kvar 🙁  Inte för att jag missbrukar något av detta egentligen med någon större överdrift skulle jag vilja påstå. Men ändå, jag är fast besluten att sluta totalt med allt detta. Och varför inte börja när man ändå mår dåligt, då vet man inte riktigt vad som gör att man mår dåligt. Det värsta är är väl sen när febern börja släppa och smaker återtfås, jag bävar för abstinensen då.

Men än så länge är jag stark. Karaktär?

Med posten idag så fick vi reklam från Åhlens, jag gillar verkligen Åhlens där har dom barbamamma kläder =) och inte bara av den anledningen, de har bra kläder där över lag, smink, väskor, leksaker, hemtextil ja lite av varje. Idag hittatde min lilla tjeja något som hon minsann skulle ha, ett par barbafin flipflop…

vår-10 124.jpg

Såå söta =)  Vi får nog ta en tripp till åhlens nästa gång vi åker till Linköping.

 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00