ANNONS

Mitt snor är gult och jag mutar mina barn!

/

Dynamit? Febern verkar ha taggat ner, men i huvudet är det fortfarande tjockt, slemmigt snorigt gult. Usch blääää! Jag försöker härda ut. Men visst är det en prövning, 6 barn, feber, hundar och MENS! Why not liksom, jag är ju ändå på kanten att trilla av. Micke jobbar 50% och tur är väl det… Men ja just det sen är det fotbollsträningar och annat roligt som kommer mellan hushållsgörat.

Idag åkte pappa Micke på ålandskryssning med jobbet. Separationsångest? Det har sällan hänt att vi varit ifrån varandra 24timmar, ända gången jag kan komma på när måste varit när Adam var sjuk och när jag sprang på söder med käraste Hannah förra sommaren 🙂 jo Mickes svensexa med, då blev han kidnappad. Jag hade ingen möhippa 🙁 men vill gärna ha en! 

Och nu har han åkt…

vår-10 132.jpg

båt.jpg

Men gulligt av dig älskling att skicka en bild på båten, naaaw supergulligt, känns nästan som SEMESTER! åhnej jag försökjer inte ge dig dåligt samvete för att du MÅSTE göra din jobbgrej åh förlåt mässa, när jag är hemma med ALLA barn och är sjuk! Du vet att jag älskar dig och alltid vill ditt bästa 😛 *hihi*

Som sagt med föräldrafritt i huset så ska vi slå på rejält. Mutade det älsta barnet med att gå och hyra film, han nappade, tur! Så en riktig myskväll ska vi ha. Alvin och gänget 2, allt för min syster (snyft, snyft) och Hachiko (snyft, snyft) ett avbrott i mitt sunda liv med lite mums mums, och sen kör vi!

På återseende mina trogna läsare!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00