ANNONS

Charmtrollet…

/

Ibland bli man bara så jävla sur!  Gahhh! Här kämpade vi så med att hålla lilla Adam vaken idag bara för att han skulle få göra sitt sömn EEG utan att behöva bli sövd. Och så kommer vi dit och får reda på att vi fått fel tid och att vi inte alls skulle få göra vårat EEG. Suck! Och just idag var jag på hugget, så sköterskan gjorde allt i sin makt för att försöka ordna det ändå, och medans hon sprang omkring på avd så fick vi leka i väntrummet på us.

vår-10 228.jpg
 

Men icke, det gick inte! Skit också! Men med oss fick vi en ny tid efter mycket om och men… Herregud, hur svårt ska det vara att skriva ut en ny tid???

Efter våran visit på sjukhuset så åkte vi hem till pappas syster och barnens kusiner 🙂 Och på vägen dit så hämtade vi upp Wille Wilson i gamla stan, han var på fenomen magasinet med 5 års gruppen på dagis. Så dagen blev trots allt ganska bra 🙂 Det blev en massa bus i solen. Och så fick vi minsann se att lille Theo lärt sig krypa. Här är han charmtrollet…

vår-10 234.jpg

vår-10 233.jpg

Nu ska det tittas på dokumentären som börjar kl 20.00 i  Tv4 Candrah och döden, så missa inte det ni heller!

Tjing så länge!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00