Hängtuttar

Överallt kan man se tjejer med den perfekta bysten. Former som faktiskt sitter på rätt ställen. 

Och här sitter jag inte ens fyllda 30 och rullar ner tuttarna till naveln. Men det är inte illa det. Tänk om man inte hade något att rulla ut. Och vadå jag har faktiskt användning för mina hängtuttar, de gör faktiskt ett alldeles utmärkt jobb, de föder mina små  bebisar. Och är det priset för en hängig byst så köper jag det lätt!

Har i många fall fått höra ung tjejer säga

-Va amma? Eh… och förstöra formen på brösten? Skulle INTE tror det döhhh!

Och hur illa låter det? Givetvis ska du amma ditt barn om du kan, för tyvärr kan ju inte alla mammor amma sina barn av olika anledningar. Det kan vara av medicinska anledningar, eller att mjölken inte räcker till eller att det bara inte funkar. Men OM du kan amma ditt barn så ska du givetvis göra det. Att välja att avstå något sådan är ju bara fruktansvärt korkat, om det handlar om utseende.

Det finns push up bh, använd hellre det för att tillfredställa din fåfänga!

Jag är superstolt över mina hängtuttar!

  1. Sandra skriver:

    Alla är ju olika. Jag hade otur med genetiken så när jag var 17 så såg det ut som jag hade ammat 14 ungar, beslutet att lägga sig under kniven var inte svårt! Om de ser likadana ut när jag väl ammat 14 ungar så lägger jag mig lätt under kniven igen! Har jag 14 ungar så har jag nog ännu mindre råd att specialbeställa bh-ar och bikini, jag vill inte att varenda top ska bli en magtröja för att det fylls ut groteskt upptill, vill inte ha 36 i byxor och ett militärtält med hål i upptill för att puppisarna ska få plats. Den dagen jag åter måste specialbeställa bh så struntar jag nåt fullkomligt i varför tuttarna blivit som de blivit!Huvudsaken är ju att man trivs med sig själv, som det så vackert heter! 🙂

  2. C skriver:

    Håller med dit till fullo, jag är idag 43, men fick mitt första barn som 13 åring, så min äldsta grabb som blir 30 i år, ammade jag… och visst brösten började hänga, men det finns annat som är viktigare 🙂 Och som min man säger, bröst är bröst, oavsett om de hänger eller lite eller inte 🙂

  3. Jag älskar hängtuttar! Det är kvinnligt, naturligt och vackert. Jag tycker det ska synas på en kvinna att hon är en kvinna. Oss emellan, säg inget till någon annan men det jag fastnar för om jag fluktar på stan eller nätet, är just kvinnor med vackert formade bröst. Det vill säga lite häng! Jag är övertygad om att du har jättefina bröst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..