ANNONS

Hängtuttar

/

Överallt kan man se tjejer med den perfekta bysten. Former som faktiskt sitter på rätt ställen. 

Och här sitter jag inte ens fyllda 30 och rullar ner tuttarna till naveln. Men det är inte illa det. Tänk om man inte hade något att rulla ut. Och vadå jag har faktiskt användning för mina hängtuttar, de gör faktiskt ett alldeles utmärkt jobb, de föder mina små  bebisar. Och är det priset för en hängig byst så köper jag det lätt!

Har i många fall fått höra ung tjejer säga

-Va amma? Eh… och förstöra formen på brösten? Skulle INTE tror det döhhh!

Och hur illa låter det? Givetvis ska du amma ditt barn om du kan, för tyvärr kan ju inte alla mammor amma sina barn av olika anledningar. Det kan vara av medicinska anledningar, eller att mjölken inte räcker till eller att det bara inte funkar. Men OM du kan amma ditt barn så ska du givetvis göra det. Att välja att avstå något sådan är ju bara fruktansvärt korkat, om det handlar om utseende.

Det finns push up bh, använd hellre det för att tillfredställa din fåfänga!

Jag är superstolt över mina hängtuttar!

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00