ANNONS

”vakande ögon” och soliga fredag…

/

Men fredagen blev grå. Tråkigt. Men förhoppningsvis så tar regnet bort all pollen som cirkulerar. Jag har fortfarande nästäppa och hostar, gahh jag blir tokig! I förmiddags hade vi det lugnt. Wille, Engla-Freja och Adam var på dagis. Ja Adam har börjat på dagis igen. Vi fick ett läkarintyg på att Adam var i behov av en assistent om han ska vistas på dagis då det fortfarande inte är uttalat vad som hänt med Adam, och vad han lider av om han nu lider av något det vet vi ju inte? Hur som helst så känns det ju inte tryggt att lämna honom på dagis så länge vi inte vet, skulle inte få en sekund av ro i kroppen. Samtidigt som han faktiskt behöver sina timmar på dagis, han älskar ju dagis! Vi lämnade in intyget till barnomsorgen , men hon ville inte ha något intyg utan hänvisade oss till rektorn. Jaha! Så det var bara för oss att traska upp med det till rektorn, och honom känner vi ju sen innan då han även är rektor på Victors skola. Nää jag låter INTE munter! Tycker helt enkelt inte om den skolan och den skolpolitiken! Men det är en annan historia… Jaja upp med intyget och fick senare detta till svar:

Här kommer beslut ang Adam. Beslutet har jag diskuterat med bl a
tjänsteman på Bildningsförvaltningen och min rektorskollega.

Vi ska göra allt för att Adam får en bra och trygg vistelse på
Trollsländan. XXXX kommer att ha ett ”vakande öga” på Adam under
måndag-onsdag-fredag varje vecka. Dessa dagar är allra bäst för Adam
då vi har mest och flest personalresurser, vilket innebär att Adam och
ni som föräldrar kan känna er trygga.
Beslutet gäller tills vidare – fr o m 17 maj 2010.

Det är ju bara att köpa läget eller strunta i det. Men allvarligt… ett ”vakande öga” nja det låter inte helt seriöst, eller? Är det kanske så att kommunen inte ha råd att anställa resurser? Adam behöver extra tillsyn, och det får genom ett ”vakande öga” .

Det är min sons hälsa som vi pratar om. Den sonen som livlös hängde i mina armar för några månader sedan, den sonen jag räddade livet på, den sonen som jag såg försvinna iväg i ambulans ett flertal gånger…

Micke har varit med Adam lite nu de första dagarna på dagis och det funkar jätte fint, men idag så lämnade han honom och gick nästan direkt. XXXX var ledig idag. Men min Adam då? Usch man blir ju nojig. Men tydligen så fick någon vikarie ha det ”vakande ögat”. Bra där! INFORMATION!!!!!

Men i alla fall, trots lite oro i kroppen så har det varit en ovanlig lugn fredagförmiddag. Jag och Micke åt lunch bara han och jag, wiiii ja det är OVANLIGT men mysigt, och gott var det också…

vår-10 242.jpg

Nu kom pappa Micke hem från jobbet så nu är det dax att fixa till lite kvällsmat, swisch tiden går fort… 

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00