ANNONS

Barnlöshet på morsdag…

/

Morsdag, jajemän… det måste betyda att jag får allt serverat idag eller? Yeah right! Men inte surar jag för det, eller nja ok lite. Vill ju bli bortklemad! Min make är dock lite dålig på det där med att komma ihåg ”högtider” fast jag måste säga att jag idag är imponerad, på riktigt. Jag fick ett morsdag paket.

vår-10 280.jpg

Åhhh jag blev så glad! Tack mina underbara älsklingar! Det värmer i mammahjärtat…

Jag tänker idag på alla de som inte kan uppleva mammarollen. Jag beklagar, och är så innerligt ledsen för eran skull. Man kan tycka att det är orättvist. Här sitter jag med 7 underbart fina barn medans det någon annanstans kanske sitter någon och gråter över barnlösheten. Vad det än beror på så är det så fruktansvärt orättvist. Och en dag som denna måste det kännas otroligt jobbig. Jag önskar jag kunde göra något för att hjälpa er. Beundransvärt så finns det ju de kvinnor som väljer att vara surrogatmamma. Heja er!  Själv har jag funderat på att hjälpa livet lite på traven genom att donera äggceller. Det skulle vara en ära att få hjälpa någon att få uppleva mammalivet. Tänker på er…

Eftersom det är söndag idag så är det fotboll som gäller, men idag blev jag hemma brukar nästan alltid vara med annars. Och idag var det extra viktigt att vinna då östgöta corren skulle vara med för att göra ett repotage om grabbarnas lag. Så jag håller tummarna!

Nu ska det ut och grävas mask (uschaaaaan BLÄ) för jag har lovat kidsen att fiska idag. Och NEJ jag var inte onykter när detta löfte utlovades :-S För de som inte vet kan jag berätta att jag lider av FISKFOBI!  Så det här ska bli spännande, hur spännande återstår att se…

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00