Dagens projekt!

Krafterna tar på mig, Charlie väcker mig ett antal gånger under nätterna, och han är INTE hungrig varje gång. Han vill bara ligga och mysa med mamma, kräkas och mysa lite till… Lägger jag ner honom för att själv försöka mysa ner mig så SKRIKER han, och han ger sig inte förens han får som han vill. För att undvika att väcka resterande barn i huset så får han självklart som han vill.

JAG ÄR SÅÅÅ TRÖTT!

Dessutom vaknar ju Colin på natten och vill käka han också. Han är så snäll. Han vaknar endast en gång, äter, somnar om och sover sen hela natten. Jag får nästan lite dåligt samvete att jag hela tiden bara håller på med Charlie. Det är samma sak på dagarna, Charlie gnäller och vill vara hos mamma medans Colin nöjer sig med vad som egentligen.

Så idag när jag vaknade så kände jag mig bara sååå trött, sjukligt trött. Micke blir lite tjurig på mig att jag ”aldrig” kommer igång på morgonen. ALDRIG? Morr… Men gah, jag skulle vilja se en karl med brösten hängande alltid till förfogande för andra… (dåligt formulerat) Man blir trött! En karl skulle då svara: -Men ni har det där medfött ni kvinnor. Gässsp!

Hur som helst, Micke fick ta med barnen ut själv idag på förmiddagen och detta blev dagens projekt

cykla.jpg

Wilson ska minsann lära sig cykla utan stödhjul!

  1. Jag förstår din trötthet!! Men det blir bättre….nån gång;-) Hahahaa, det där om karlarna stämmer ju till max:-D Tänk att få byta roll med sin make i en vecka och då helst när man har en (två)bebis…vojne vojne:-D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..