Jag kan visst…

Jag är inte så stor, jag väger bara 6015 gram men jäklar så stark jag är! Charlie är som en liten liten envis mygga. Vill han något så ger han sig inte. Han bara ska. Charlie var inte ens 3 månader när han fick för sig att börja rulla och med tanke på att han är för tidigt född och kanske lite mindre än andra bebisar så är han väldigt tidig. Till skillnad från sin tvillingbror Colin så är Charlie alltså ganska aktiv, precis som när han låg i magen. Det senaste är nu att snabbt rulla runt från rygg till mage för att sen gå upp på alla fyra i krypställning. Charlie lär sig krypa. Och hans ögon lyser, jag kan visst!

blandat 001.JPG

blandat 011.JPG

blandat 015.JPG

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..