Familjen Annorlunda drar till Ullared!

Imorgon åker vi iväg och shoppar på ullared 🙂 Hujedamej – bara tanken gör mig svettig!  Stora grabbarna ville absolut följa med. Och barnvakt till de mindre var inte ens att tänka på. Så vad gör man då om man nu måste åka dit? Jo man tar med sig alla barnen och drar.

Så häng mig – jag tog med mig sju barn och åkte till ullared!

Lätt som en plätt 🙂

 1. Hej !! Måste bara säga tack för ni är en härlig familj och en helt underbar blogg ! Har en fråga nät du väntade dina tvillingar ,har ni några i släkten som väntat tvillingar (ärftligt ) ? Vad var skillnaden att vänta 2 st istället för 1 ? Spec i början av graviditeten ?;))) ha en bra dag !!:))!

 2. Jag bara älskar avsnittet om er Ullaredsshopping och ser det gång på gång. Vi har det bandat på boxen. Jag och min sambo var till Ullared augusti 2010 så jag vet hur kaotiskt det är där. Ni var duktiga som klarade av det med sju barn.
  Massor av kramar till din fina familj från oss i Finland

 3. jag är också 13 år, Ida och jag tycker samma som du, skit snygg!!!

 4. maja skriver:

  Tja!!!

  Tänkte bara fråga vilken stad ni bor i & om Oliver har någon tjej<3;)

  Kram:D<3!!

 5. Ulrika skriver:

  Jag är imponerad att du hade alla barn med dig. Jag har mer än nog att ha reda på mig själv inne på Gekås.
  Som tur är bor jag ju såpass nära att barnens pappa kan ta dom under tiden, för dit ska man helst åka ensam så jag kan köpa det jag vill 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..