Ny träningsform?

Tror jag har hittat mitt nya beroende – vad tror ni?

Kolla HÄR

Oh yeah!

 

  1. Irene skriver:

    Herregud så dyrt! Själv är jag bara sockerberoende.

  2. Ulrika skriver:

    Hej ! Jag ska oxå börja med den sporten =) Ska bli jätte spännande. VI har en jätte bra motion slinga här där jag bor som är asfalterad på lite mer än 5 km.jag brukar se en farbror som åker runt där med inlines. Tänkte att detta måste jag ju testa. Trevlig helg!

  3. Ewa skriver:

    God Morgon Madde!! Absolut livsfarligt säger jag 🙂 Vi tala om att en vecka med Olgas kostprogram = minus 2 kg 🙂 Och det är bra med tanke på att jag ganska nyligen slutat röka …är så nöjd!! Idag ska jag få träningsdelen. Ha en bra fredag/KRam Ewa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..