Okej då…

Men det har gått i ett hela dagen. Efter mitt lilla tokryck så fick jag fullt upp, fick börja dagen med att börja städa. Och det värsta jag vet är att komma upp till en röra. Bläää. Men påt barra. Samtidigt försökte jag få någon ordning på tvätten, för just nu har vi ett gigantiskt berg. Sen blev det visst hög tid att börja med maten för jag skulle iväg och jobba. Pust. Jo just det, jag har styrketränat idag.

Jag hatar att styrketräna, jag tycker det är så extremt tråkigt. Ända gången jag lyfter mina vikter är efter en löprunda när jag är riktigt varm i kroppen, då går det lättare. Men idag gick jag på styrkan direkt. Jag ska börja forma musklerna.

Så nu har jag satt ihop ett nytt träningsprogram from idag 🙂 Det ska bli spännande att se vad som händer…

Medans jag har varit på jobbet (på världens bästa arbetsplats) så har Micke haft ännu en lekfull dag med kidsen (muttrar). Känns som jag bara gör de tråkiga grejerna och blir en riktig tråkmorsa! Nä imorgon ska jag minsann ut på äventyr med mina fina busungar jag med ♥

torsdag2

Grabbarna grus 🙂

torsdag3

Storebror Wilson är bäst ♥

torsdag6

Charlie

torsdag4

Colin

torsdag7

Sanden mellan fingrarna kittlar skönt 🙂

torsdag8

Efter en dag i lekparken med pappa så fick det bli ett bad – eller fyra 🙂

torsdag9

Det är ju såååå roligt!

torsdag10

Bläng inte på mig – för då blänger jag tillbaka!

Ser framemot fredag och fredagsmyset 😀

Vad ska ni hitta på?

 1. Sofia skriver:

  Vad söta barn du har! 🙂

 2. sargit skriver:

  Javisst är det tråkigt att missa en hel del under vardagen, själv har jag mina morgontimmar med barnen sen jobbar jag ofta kvällar och helger också, så känns som det är alldeles för lite tid med de små. Men o andra sidan kan jag kompa lov m.m. och vara med dem flera dagar i streck 😉
  fredagsmys vette sjutton om det blir något, jag jobbar till åtta och sedan ska det städas och bakas då vi får gäster både lördag och söndag (maken fyller år på tisdag så ”kalaset” har vi nu till helgen).
  Hoppas ni får en trevlig helg 🙂

 3. Sofie skriver:

  Haha, tvillingarna är så galet lik sin pappa så det är inte klokt 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..