Var är konditionen?

Lördag brukar vara = med vila, men idag blev det konditions träning med intervaller. Av någon lustig anledning så blev jag idag helt slut av träningen. Kanske fick kroppen en chock när den trodde att vi skulle vila 😉 Eftersom löpbandet står inne i stora grabbarnas rum så hade Oliver jätte kul med kameran i högsta hugg. Och så går det ju alltid lite lättare när mina älsklingar sitter och hejar på ”kööööör nu morsan” 🙂 Nästa helg så ska vi ha konditionslära/träningsfyiologi på Bergqvist. Vi kommer också att besöka ett löplabb DET ska bli spännande!

träna1

träna5

träna4

Jag kom på att att jag har faktiskt inte lagt ut före och eftermått, samt bilder… Ni får hålla utkik på 

 

 1. Heidi skriver:

  Hej Madde! Jag är som vanligt grymt imponerad av dig – du är så hurtig! Jag kämpar själv med vikten, och har gått ner ca 15 kg på 1,5 år. Fortfarande 20 kvar som ska bort, men det får gå i den takt det går. Det lättaste tycker jag är träningen, för jag har hittat så många olika motionsformer som jag faktiskt gillar – nåt jag trodde var omöjligt! Sen har jag bästa motivationen – går jag ner i vikt kommer jag lättare kunna bli med barn, något jag och min älskling kämpar massor för!! 😉
  Nu till ett par rent praktiska grejer… Vad spännande med löplabbet! Jag har lovat mig själv att om jag går ner till 80 kg till nästa vår ska jag åka till löplabbet i Örebro och köpa mig ett par ordentliga löparskor! Ska bli roligt att höra vad du tycker om det studiebesöket – om det är värt resan dit för mig och så. Nu till en liten fråga, ifall du har tid att svara… 😉 Jag ska testa din chilikycklingbaguette någon dag. Hur mycket röra blir det av receptet? Är det så det räcker till 3 småbaguetter? Vi ska hälsa på en kompis som nyss fått barn, och tänkte ta med oss något ätbart så hon slipper stå med det. Därför jag undrar… 😉
  Ta hand om dig och keep up the good work!!

 2. Heidi skriver:

  Hej Madde! Jag är som vanligt grymt imponerad av dig – du är så hurtig! Jag kämpar själv med vikten, och har gått ner ca 15 kg på 1,5 år. Fortfarande 20 kvar som ska bort, men det får gå i den takt det går. Det lättaste tycker jag är träningen, för jag har hittat så många olika motionsformer som jag faktiskt gillar – nåt jag trodde var omöjligt! Sen har jag bästa motivationen – går jag ner i vikt kommer jag lättare kunna bli med barn, något jag och min älskling kämpar massor för!! 😉
  Nu till ett par rent praktiska grejer… Vad spännande med löplabbet! Jag har lovat mig själv att om jag går ner till 80 kg till nästa vår ska jag åka till löplabbet i Örebro och köpa mig ett par ordentliga löparskor! Ska bli roligt att höra vad du tycker om det studiebesöket – om det är värt resan dit för mig och så. Nu till en liten fråga, ifall du har tid att svara… 😉 Jag ska testa din chilikycklingbaguette någon dag. Hur mycket röra blir det av receptet? Är det så det räcker till 3 småbaguetter? Vi ska hälsa på en kompis som nyss fått barn, och tänkte ta med oss något ätbart så hon slipper stå med det. Därför jag undrar… 😉
  Ta hand om dig och keep up the good work!!

 3. Malin skriver:

  er det et Attract promenadband du har?

 4. Malin skriver:

  er det et Attract promenadband du har?

 5. malin skriver:

  Vad dukig du är. Det känns bra efter åt när man har tränat.Jag kör crosstrainer och pw med stavar som jag varar med lite beroende på väder och hur jag jobbbar.Har minskat på kolhydraterna och äter måltidsersättning ca 2 gånger om dagen har på måndag kört så en vecka och det känns bra:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..