Varför du vill ha en PT!

Det ska jag berätta…

Jag för 8 veckor sedan 88 kilo

JAG1

Och nu… 20 kilo lättare! 

resultat3

JAG2

resultat2

Jag väger nu 68 kilo

– 35 cm i midjan

– 20 cm på låren

– 15 cm på överarmarna

– 20 cm över stussen

Jag har gått från stl 46/48 till stl 38/40

Svårt att motivera det bättre. Och kan jag med sju barn så kan även DU!

Och det är faktiskt så, det som tidigare varit förunnat ett fåtal privilegerade har idag växt ut till en rörelse som omfattar också gemene man. Alla kan skaffa sig en PT!

Vad väntar du på?

 1. Alltså jag är så j-a IMPONERAD!!! Jag sitter här, gravid i 14:e veckan med mitt tredje barn och känner jag bara längtar efter att få ”ta tag i mig själv” efter förlossningen. Jag är så oerhört sugen att komma i form på riktigt, precis som du gjort, ändra kost och sätta igång med träningen på allvar och hela paketet.
  Jag bara väntar på att få skaffa mig denna hjälp och pepp utav en PT och sätta igång. Har följt din blogg sporadiskt senaste tiden och inte förstått helt och hållet om du kan göra all träning hemma för det skulle jag behöva göra, nämligen. Iaf den mesta.
  Vem vet, du kanske är färdig PT lagom till det är dags för mig att sätta igång? 🙂 Iofs bor vi långt ifrån varandra…
  ÅH vad peppad jag blir!
  Kram till en sån otroligt snygg morsa!
  /Jennie

 2. Carin skriver:

  Jag skulle vilja känna på att få vara en förebild för andra.

  Fick mitt andra barn i februari och kämpar på men det händer inget. Står bara still….

 3. Riktigt stark jobbat! Blir oerhört motiverad! Tyvärr finns det inga personliga tränare här där jag bor… Skulle verkligen behövt en ibland!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..