Belönar mig själv!

Tack tack tack!!! Åhh jag blir så glad av era kommentarer, det värmer något oerhört ♥ Det känns som en stor belöning att peppas av alla era positiva kommentarer.

Och det är jätte viktigt med belöning. Sätt upp små mål och belöna dig själv för dessa, det går så mycket enklare då. Och man får något att se framemot. Igår belönade jag mig själv med ÄNNU en klänning. Jag kunde valt att köpa en mjukglass men klänningen kändes mera attraktiv 🙂

klänning2

Snygg klänning – skitig spegel!

klänning1

klänning3

En söt klänning från H&M titta HÄR 🙂 Och tack K min alldeles egna personliga shopper!

Hur gör ni när ni belönar er själva?

 1. Du är jätte vacker i klänningen=) tummen upp:P

 2. Jag skulle också posa och egofota mig HEEEELA tiden om jag hade tappat 20 kg och tränat upp min kropp! 😀

  Det var ju du som drog upp om vilka som hade tio barn och minsann hann svara på frågor, sluta bit dig i svansen och gå nu och laga lite fläskfilé medan du väntar på svar av Madde. Vem vet du kanske hinner trixa ihop ett eget gott recept eller prova de där tusen och åter tusen grytorna innan hon svarar med sitt recept? 😀

  Läs någon annan kul blogg kanske om du inte tycker om denna? 😉

  Nej nu ger jag mig (ursäkta Madde för att jag stal utrymmet men jag kunde bara inte låta bliii..)
  😛

 3. Anna skriver:

  Snälla rara Fröken J: Det finns tusen och åter tusen recept på maträtter, men ibland vill man ha en specifik, något man sett nånstans.

  Sen så behöver du inte dra upp antal ungar och dittan och dattan – det hör inte hit. Har man en blogg och någon i en kommentar frågor något så tillhör det väl vanligt , normalt hyfs att svara på frågan??

  Sen så tycker jag inte hon verkar ha det alltför stressigt som hinner posa och egofota sig själv hela tiden. Visst det är hennes eget val – men det är jävligt nonchalant att inte svara på frågor!

 4. Anna skriver:

  Helene: Nej uppenbarligen gör hon inte det. Dålig stil.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..