Fart och fläkt!

Igår jobbade jag kväll, idag blev det delad tur. Just nu är jag hemma på timmar. Har hunnit hämta barn på dagis, slänga i mig lite mat och pluggat en liiiiten stund. I helgen går jag i skolan, det känns som det är mycket nu men det är härligt! Fart och fläkt det gillar jag 🙂

Och jag stormtrivs på jobbet. Alla gubbar och gummor är så härliga och personalen är supertrevliga, jag kan nog inte ha det bättre. Igår fick jag skriva autografer på jobbet. Tjejen jag jobbade med hade en liten Olivia som så gärna ville ha autografer. Undrar om man någonsin kommer vänja sig vid att skriva autografer, även om vi har skrivit en hel del nu så känns det lite knepigt. Jag är ju bara vanliga gamla Madde 🙂

Imorgon ska vi ta ett litet break från alla måsten och hälsa på oss goda vänner för grillning och trevligt sällskap. Det ska bli jätte trevligt för vi ses inte så ofta. Frågan är bara om jag är ”hållbar” vi på bergqvist ska nämligen till löplabbet imorgon… Det står konditionslära/träningsfysiologi på schemat. Detta ska bli spännande 🙂

Nähe nu är det bäst att hoppa i skorna och trampa iväg för lite mera jobb….

chinos1

Trampa iväg i mina beiga chinos – ÄNTLIGEN hittade jag ett par på stan!

Visst är det fräscht med beigt!?

 1. Mickan skriver:

  Var köpte du chinosen? de ser så sköna ut..

 2. Härligt du hittade ett par
  Ha en trevlig helg

 3. fullt ös medvetslös som vanligt här ja… haha!! ^^
  hoppas ni har en trevlig helg.

  BTW – Du har nått att ”hämta” inne i min blogg! =)
  Kram H

 4. Klara skriver:

  Hej!
  Undrar oxå vart du har köpt jackan & byxorna! Dom är jättesnygga!
  Bor inte alls så långt ifrån Motala, utan kan ju åka dit & shoppa…;)
  Kram Klara

 5. Klara skriver:

  Hej!
  Undrar oxå vart du har köpt jackan & byxorna! Dom är jättesnygga!
  Bor inte alls så långt ifrån Motala, utan kan ju åka dit & shoppa…;)
  Kram Klara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..