Mina tankar går till dig…

Fasen också! Det är så typiskt ibland. Madelen min allra bästa vän som jag tidigare har berättat lite om här i bloggen, ligger på sjukhuset i Norrköping. Hon gjorde en gastric bypass operation för ca 6 månader sedan. Totalt har hon gått ner 75 kilo. För varje gång jag har träffar henne så förändras hon. Helt otroligt. Hon är lycklig, och jag med för hennes skull. Men nu har det blivit komplikationer.

Vi brukar alltid höras över telefon på förmiddagarna, men nu hade jag inte hört något på ett par dagar. Jag har ringt och smsat. För två timmar sen fick jag ett sms ”inlagd op”…

Försökte ringa hennes pappa, men inget svar till slut fick jag tag på hennes sambo och det hade blivit akut operation inatt.

Nu vill jag bara att hon ska bli bra! Usch…

Man hör så mycket om dessa gastric bypass operationer. En del känner inget alls och får inga besvär efteråt, andra blir jätte dåliga och sjuka. Läskigt.

Och nu är jag så orolig för hennes skull! Jag borde kanske åka dit?

Finaste Madelen du är snart på benen igen ♥

 1. Julia skriver:

  Jag håller tummarna för din kompis.

 2. Hoppas det går bra för henne. Läskigt det där med op som det blir problem med. MEN svensk sjukvård är bra så de fixar problemet lätt tror jag.

 3. Jag gillar inte dessa operationer för det är ett stort ingrepp och jag känner en man som har fått stora problem efter denna operation… håller tummarna att allt går bra och jag förstår din oro!
  Jag tycker absolut att du ska besöka din vän 🙂

  kram!

 4. Liza skriver:

  Har en kompis som ska göra den på tordag 🙁 alla oprationer innebär ju risker, kompisen farmor skulle operera benet härom dan helt ofarligt, nu e hon död, fick en propp å blev hjärndöd, så allting kan hända <3

 5. Annica skriver:

  Jag skulle ha åkt. =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..