Skön helg!

Som började med en promenad bort till affären. Varför ta bilen liksom? (den står visst hemma hos storebror ialla fall). Det blir en lugn dag. Tänkte jag skulle ta en power walk med Mr Devil, det måste jag!

IMG_5645

Mina grabbar sitter så fint i vagnen och hoppas på att mamma ska ta upp lördagsgodiset…

IMG_5656

Vi tog en vacker familjebild, mamma, pappa och Engla-Freja. Visst är hon söt våran underbara dotter 🙂

IMG_5672

Ikväll ska jag på date. Med en underbar man. Han är snygg, charmig och har det där lilla extra. Han är såå fin. Kan ni gissa vem det är?

IMG_5673

Min man såklart ♥

Nej det blir inte så mycket dejt kanske, men vi ska få lite vuxen tid tillsammans. Vi ska till hamnen med min bror och hans fru, det ska bli trevligt! Nya barnvakter, haha! Ser framför mig när kaoset bryter ut. Det är min brors son Olle och hans flickvän Rebecca som ska vara här. Det kommer med all säkerhet gå jätte bra.

Vad ska ni hitta på?

 1. Vad är märket på vagnen? 🙂

 2. Anna skriver:

  hahah härlig liten tjej ni har ( och alla de andra ungarna med såklart ) har en 5 åring so gör grimaser så fort jag ska ta en bild på henne .. får ju en massa roliga framtida student bilder på henne .. fast hon kommer nog att vara mindra glad då hahah

 3. Elin skriver:

  Madde! Du har gett mej en ordentlig spark i röven utan att du ens visste om det! De va precis vad jag behövde. Du har gjort mig så taggad och jag älskar att läsa din blogg och följa er vardag. Har varit en riktig latmask förut, men nu har det blivit ändring på det.
  Sitter nu svettig i soffan efter 5 km löpning- en lördagkväll dessutom:) Hoppas ni får en trevlig dejt:)

 4. Amanda skriver:

  Cool unge! 😉 Fasen vad jag ÄLSKAR Englas fleece. Du skulle inte kunna tänka dig att lotta ut den när hon inte längre kan ha den? Eller bara ge den till mig? *blink blink* Haha… Och då har jag inte ens någon knodd än.. men jag planerar att börja baka bebis om en 4-5 år eller så. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..