Mina pojkar…

Växer så det knakar! Victor provade för ett tag sen militärkläder och jösses, när jag såg bilden så såg han så stor ut. Min lilla Victor. Ja inte många år kvar till det är dags för skrutten att mönstra inför lumpen. Haha det är ju inte klokt!

Mina pojkar1

(Bilder får INTE kopieras)

Victor tältade i natt, sista natten med klasskamraterna. Han ringde i morse och hade riktigt mörk whiskeyröst. ”Mamma jag kommer hem nu, det var kallt att tälta” Hm… tror inte det var fel på temperaturen, antagligen så var det sömnbrist och skrattanfall som var orsaken till rösten.

Visst kommerVictor bli en snygg soldier ♥

 1. Sofia skriver:

  Om han vill göra lumpen förstås, det är ju faktiskt frivilligt numera =)

 2. Ja den killen är redan nu så snygg/fin så kan bara tänka mej honom om några år,livsfarlig!Tjejer lär han aldrig ha problem att få=)

 3. Fnulan skriver:

  Fina som mamma…..

 4. Åsa skriver:

  Jasså han ska mönstra. Det är ju tack och lov frivilligt nu. Min son ska INTE göra lumpen. Tack och lov! Jag kommer från militärfamilj men vill slippa det.

 5. Hej
  samma här hemma, Albert ringde till min mobil och sa att han var på väg hem och han lät supertrött, tror inte de sovit något inatt. När jag kom hem nu efter jobbet runt kl 15 låg han och sov som en stock, men kul verkar de ha haft iallafall 🙂
  /Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..