Jag är blå!

Min flygvärdinnakavaj, nja inte så mycket flygvärdinna idag men jag gillar kavajen. Köpte den på Lindex, halva priset. Jag gillar rea 🙂 Och jag gillar blått.

summer5

summer4

Invändigt är den blårandig min ”sailorjacket”

summer6

En annan favorit är blusen jag har på mig, den är också från Lindex.

summer1

Men hur ser jag ut? Kunde i alla fall dragit lite på smilbanden 😉 Total koncentration inte lätt det där med att fotografera…

Men där hade ni den, me like flygvärdinna or not!

Hur som helst, tack för alla fina kommentarer från förra inlägget. Även om jag inte svarar på alla kommentarer så betyder det inte att jag inte läser dom, för det gör jag. Och jag besöker även era bloggar mellan varven när jag har lite tid över. Och extra tack till er som även följer mig via fejjan <3

Nu ska jag krypa ner till en av mina favoritkillar, Charlie sover nämligen hos mamma inatt. Och imorgon blir det plugga hela dagen lång, så jag hoppas jag är utvilad. Förhoppningsvis blir det även lite styrketräning under morgondagen om förkylningen är bättre – jag hoppas! 

Kram ♥

 1. Irene skriver:

  Du är jättesnygg! heja,heja madde du är bäst och verkar vettig.

 2. Det är Snyggt med Kavaj=)

 3. jess skriver:

  hej!

  jättefin topp, var det längesen du köpte den el finns den i butik nu?

 4. Tove skriver:

  Läser din blogg då och då men är tyvärr otroligt dålig på att kommentera.
  Jag följer Familjen Annorlunda och beundrar alla er familjer med så många barn och så obegänsat med kärlek.
  Du har gjort en fantastisk viktresa och du är SÅÅÅ SNYGG, en riktig kalaspingla måste jag säga.
  Massa massa kramar och stort lycka till med utbildningen.
  //Tove

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..