Tittar in…

en snabbis, för nu måste jag plugga som en tok 🙂 Sen ska jag träffa min kära vän Madelen som nu är hemkommen från sjukhuset. Hon är åter på benen men har fortfarande väldigt ont i magen efter operationen. För er som inte läst tidigare inlägg, så har Madelen alltså gjort en gastric bypass operation, och fick nu sex månader senare problem. Men hon är en tuff brud så det här klarar hon galant 🙂

När jag är hemma igen så komemr jag lägga upp en tävling här på bloggen som ni INTE vill missa 🙂

Kram ♥

  1. S skriver:

    Har en anhörig som med genom gått sådan op som din vän. Va är de som gått fel för din vän genom den op?? ÄLSKAR bara er cirkus vagn, vart har ni köpt den underbara vagnen?? Skit cool ju.. Skulle du vilja dela med dig mer av hur du gått ner o hur mkt du tränat o hur du la upp din kost??? Va du absolut INTE åt o va du kunde unna dig o va du åt hela tiden, va de gi elr lchf elr??? Tack för en bra blogg.
    Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..