Mejla mig!!!

På väg hem från jobbet så skulle jag kolla mejlen i mobilen, men jag kunde inte logga in. Skit också! Fick lov att vänta tills jag hade kommit hem. Väl hemma så gick inte det heller. Ännu mera skit! Jag har hela mitt liv på mejlen – katastrof! Ja visst är det tragiskt, men så är det faktiskt.

Min mejl har blivit hackad av någon som jag skulle kunna strypa!

Jag kommer alltså inte åt mitt mejlkonto. Har nu skaffat en ny mejl dit jag ber ALLA mina att kontakter att mejla mig. Var du vinnare av Charlottes Perrellis bok mejla mig igen. Har du varit i kontakt med mig angående något överhuvudtaget så mejla mig igen!

MEJLA MEJLA MEJLA!!!

Min nya mejladress är madeleineilmrud@hotmail.se

 

 1. Hotmail är inget bra…. Inget att rekomendera. Skaffa gmail istället.. dit kan du skicka större grejer också

 2. Det ska inte vara hotmail.com istället för hotmail.se?? Så att inte alla mail kommer fel menar jag!!

 3. Mickan skriver:

  Oj vad jobbigt sånt är.. Har själv blivit utsatt för det + att man inte kan ha facebook el. nåt längre.. Hoppas det ordnar sig för dig! Jag kan fortfarande inte öppna fb- konto efter 4 år.. !! Blir hackat genast!!

 4. Åh det hände mig också, 2 ggr! Störigt! Sen bytte jag bort hotmail mot gmail, på köpet slapp jag all spam!

 5. carina skriver:

  TRÅKIGT VÄRRE!

  Synd att folk inte vet vad som är ”mitt” och ”ditt”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..