En vanlig dag…

Idag har det varit en lååång dag! Det började med att jag hade försovit mig, stress ner till stan för att hinna med bussen till Linköping. Sen det blev det några timmar med plugg på Berqvist med en toppenlärare. Han redde ut ett och annat för mig som hade varit lite oklart. Efter skolan blev det lite shopping med bästa Johanna. Rean har börjat. Alla sliter och drar i alla kläder med röda lappar. Jag hittade en liten söt topp på hennes…

blå2

Och till den tyckte jag att mitt halsband från Gina passade bra 🙂

blå1

Och visst passar det perfekt? Madeleine ♥ Mikael

Nu håller jag på att röjer upp lite här hemma, och snart blir det att förbereda matlåda tills imorgon. Det blir en dag på min underbara ”solsida” imorgon – jobbet 🙂

Och roligt att ni gillade våran cirkusvagn. Vill ni se vart den kommer ifrån så kan ni titta HÄR

 

LOADING..