En vanlig dag…

Idag har det varit en lååång dag! Det började med att jag hade försovit mig, stress ner till stan för att hinna med bussen till Linköping. Sen det blev det några timmar med plugg på Berqvist med en toppenlärare. Han redde ut ett och annat för mig som hade varit lite oklart. Efter skolan blev det lite shopping med bästa Johanna. Rean har börjat. Alla sliter och drar i alla kläder med röda lappar. Jag hittade en liten söt topp på hennes…

blå2

Och till den tyckte jag att mitt halsband från Gina passade bra 🙂

blå1

Och visst passar det perfekt? Madeleine ♥ Mikael

Nu håller jag på att röjer upp lite här hemma, och snart blir det att förbereda matlåda tills imorgon. Det blir en dag på min underbara ”solsida” imorgon – jobbet 🙂

Och roligt att ni gillade våran cirkusvagn. Vill ni se vart den kommer ifrån så kan ni titta HÄR

 

 1. När får man veta vinnaren av ziperallen, sitter och väntar otåligt på att få veta vinneren!

 2. Fnulan skriver:

  Saknar inlägg vännen…

 3. Bex skriver:

  Åh, va fint halsband! 🙂

 4. Terese skriver:

  Hej.
  Har köpt en lika dan på hm men min rosett är åt andra hållet samt det är ingen kant nertill så jag undrar om du har ett linne under?
  Tacksam för svar.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..