Paus!

image

image

Sååå mååånga frågor – jätte kul! Men nu måste jag ta ett break och röra på mig lite. Dax att hämta Wilson i skolan…

 1. Hej Madde!

  Gillar du att skriva brev??? Jag gillar att skriva brev men har inte så många kompisar pågrund av mitt handikapp Kram Christina

 2. anonym skriver:

  hejhej, jag är en 13-årig tjej från Emmaboda, Småland som läser din blogg varje dag, jag vill gärna att du lägger in lite mer? 🙂 Jag förstår om du inte har så mycket tid, men har du tid/orkar gö de!
  iaf hade bra 😉 kram!

 3. Anna skriver:

  Madde du som går utbildning till PT . Vet du någon som är klar och kör PT online?
  Jag blev avstängd från PT Olga Rönnbergs blogg för jag inte tyckte som hon, för att jag inte skrek hallelulja och för att jag joggar (hon dissar jogging och säger att man ska köra intervaller och korta pass men jag älskar att jogga) och jag anmälde mig till att ha henne som PT för jag är inte arg på henne (eller var inte) och jag vet att hon är duktig på det hon gör, vill gå ner och tona kroppen. Vad gör hon? Skickar ett surt mejl och betalar tillbaka pengarna??!!
  Antagligen har hon blivit diva nu när hon blivit tränare i Biggest loser!
  Fan vad arg jag är, man gör inte så, jag har verkligen inte gjort mer än ifrågasätta vissa saker som jag läst på andra sidor där de skrivit annorlunda.

 4. Irene skriver:

  får vi se alla fr¨ågor i bloggen snart?

 5. Linda skriver:

  Snygg tunika (?), var kommer den från?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..