Musiktokig…

image

image

image

image

image

image

image

image

Charlie älskar musik. Just nu står han på pallen i vardagsrummet och lyssnar på dunka dunka 🙂

 1. nettan skriver:

  Hej,
  vilket charmtroll =)
  och vilken härlig kalufs!
  Har en son som är förr i april 2010 som jag inte har klippt än och får kommentarer mest varje dag att han är sååå långhårig,
  själv tycker jag att det är sött på småbarn men sen har jag inte kommit på hur jag ska få honom att sitta stilla i mer än 2 sekunder så jag har inte orkat försöka ens, får väl ta fram saxen när han börjar få luggen i ögonen.. =) får ni liknande kommentarer?

  Tack för en bra blogg-läser nästan varje dag!
  /Nettan

 2. Frida skriver:

  Hej ! 🙂

  Här läst din blogg ett tag och undrar lite. Jag har en son som är lika gammal som era tvilling pojkar. Han plockar i allt och strör saker runt sig så varje kväll så är lgh upp och ned vänd om man inte plockar hela tiden efter honom. Har C och C börjat förskolan än ? Hur funkade inskolning i sådana fall ? Du skriver mer om roliga saker. Skulle vara underbart att få lite praktiska tips från två personer som lyckas rodda 7 barn. Klarar knappt rodda ett, utan att vara helt slut. Bara tanken på att få fler barn får mig att undra hur det skulle gå ?? Även om jag i hjärtat skulle kunna ha en hel drös. Just nu är min sambo utomlands och jobbar och jag försöker få ihop de sj. skulle verkligen behöva tips ?

  Tack för en toppen blogg!

 3. Linnea skriver:

  Gud vad Charlie och Adam är lika! Eller är det jag som har helt fel?:p

 4. Har du avslöjat OnePiece vinnaren än? Eller är det bara jag som har missat det helt? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..