Gravid?!

image

Ser jag verkligen gravid ut? Eftersom jag har jobbat så mycket så har inte tiden för träning funnits på samma sätt. Men det betyder absolut inte att jag har slutat träna.

Skönt att ni inte är blyga 😉 Undrar just om ni skulle säga så till någon ni träffade på riktigt ”du ser lite rund ut, ska du ha barn?”

Hörs!

 1. Monica skriver:

  Hahha folk har inga hämningar så är de bara…..orkar inte ens räkna upp allt jag får höra nu som gravid för 5:e(6E gången)ha de!//Monica

 2. Du ser inte gravid ut alls för om man är gravid är magen typ upp svullen / Emma jag lovar

 3. J skriver:

  Tänkte desamma…sorry… men SEN såg jag bilden på Mirkas blogg och där såg det helt annat ut.. så antar att skärningen och effekten gjorde de lite! Du är skit smal nu!

 4. Hej! Du ser absolut inte gravid ut , du ser snarare jättefin ut 😀

  Jag däremot blir tillfrågad DAGLIGEN om jag är gravid. Jag tycker inte att det är roligt för fem öre, jag känner nästan som att jag BORDE bli gravid, fast det vill jag inte bli, än. Någongång hoppas jag på att bli mamma, men ska inte ta det för givet..

  Så Maddee. Har du tios på hur jag tränar bort gravidmagen och kommer igång med träningsrutiner?? Jag behöver motivation, har svårt för att dra mig ut själv. Och tips för att bli av med sötsug?.. Kram!

 5. Nina skriver:

  Jag fattar inte hur man kan fråga en sån grej, jag skulle bli så jävla sårad. Önskar jag kunde vara lika duktig som du och ta tag i träningen. Bry dig inte om folk, du är skitsnygg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..