Äntligen!

image

image

image

image

Nuså! Uppe tidigt imorse, tror inte jag vaknade förens jag klev ur duschen. Vi hade tid på en barnklinik nu på morgonen. Efter flera samtal till vårdcentralen så tröttnade jag. Det handlar om Victors leverfläck i pannan. Vårdcentralen tyckte vi skulle bekosta ”skönhetsingreppet” själva. Det skulle jag väl kunna göra men nu är detta bara ett skönhetsingrepp. Han mår dåligt pga av den. Kan man inte få hjälp då? Jag tycker det! Och efter ett lyckat besök på en mycket trevlig barnmottagning så har vi nu fått hjälp. Underbart! Victor längtar, ”jag ska klippa håret sen” något som han inte velat på väldigt länge! Nu väntar vi bara på en tid för att ta bort den.

Lycklig!

  1. Nelly skriver:

    Jag har också en i pannan som jag inte fick ta bort, lite synd eftersom att den gör att jag har haft lugg i hela mitt liv.

  2. Bra att veta . För andra som inte får hjälp. Skönt för Victor kram från Mormor.

  3. Emily skriver:

    Det där är ju bara jävligt underligt, vet flera stycken här i Umeå som knallat in på en vårdcentral och fått ta bort leverfläckar på inte alls synliga ställen.

    Skönt att ni fick hjälp på annat håll i alla fall.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..