Disney tävling – Vinn Lady och Lufsen

Vinn Lady och Lufsen!

Nu är det dags för tävling igen! Idag tävlar jag ut 3 stycken Lady och Lufsen filmer! För att tävla ska du skriva vilken Disney film som var din favorit när du var liten och en liten motivering till varför just du ska vinna!
Lycka till! Tävlingen pågår tom 3/4 kl 23:59!

 1. Snövit var favoriten, spelade kloker i en barnteater

  Skulle vilja vinna den till min dotter

 2. Jag älskade Askungen som liten, eller det jag minns från fillmen då det var på julafton när mössen skulle sy klänningen som var det jag i princip såg. När jag var runt 8-9 år ville jag hyra filmen, men min pappa, som INTE ville se Askungen, fick mig att välja Jönssson-ligan istället.

  Nu har jag precis börjat läsa Lady och Lufen för min 3½-åriga dotter och den gillar hon verkligen! Speciellt Lady och Lady´s valpar.
  Då det är många andra utgifter som skall avverkas nu i påsk, så våre det extra roligt (för mig) att få vinna filmen och ge min dotter i påsk present.

  Må så gott!

  Vänliga hälsingar
  Isabelle

 3. Sanna skriver:

  Min favorit Disney film är och har alltid varit Skönheten & Odjuret just för att jag tycker om att se det där fina budskapet i filmen om att utseende inte är allt.

  Skulle vara jätte roligt att överraska med den här filmen till påsk nu i min dotters påskägg. Hon skulle bli riktigt förvånad.

  Kram Sanna

 4. Alice skriver:

  Hej.
  Jag älskade att titta på just lady & luffsen när jag var liten 🙂

  Jag skulle bli super glad om jag skulle vinna lady & luffsen filmen till min dotter som är 1,5 år ( 1 år och 3 mån i utveckligen p,g,a att hon är förtidigt född) för att filmen är så himla ljuvlig och att hon snart kanske börjar intressera sig lite för filmer eftersom hon är prematur är hon väldigt ofta sjuk, då kan de vara skönt för henne att en avkopplande stund på dagen och vila lite m en bra film 🙂 pluss att de skulle vara väldigt roligt att vinna m tanke på att jag inte är direkt den personen som har tur.

  Grattis till bebis i magen.
  Hoppas allt är bra m dig o din fina familj <3

 5. Sandra skriver:

  Lady och Lufsen var min favoritfilm när jag var liten, så mysig film, och nu är det även min dotters favorit :). Jag skulle vilja vinna filmen så att min dotter kan få den filmen så hon kan se presic när hon vill istället för att behöva låna av andra hela tiden..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..