Jag ska…

Sitter och lägger in lite bilder i datorn, kameran behöver visst tömmas. Till 98% så är det bara bilder på barnen. Jag skulle kunna fotografera dom hela dagarna. Funderar på om jag ska börja framkalla lite bilder och göra fotoalbum till barnen. Även om tekniken utvecklas och allt numera är datoriserat så finns det inget som är så roligt som att bläddra i gamla fotoalbum. Man kanske kan göra en bildbok? Jo, jag vet att ni är många som tycker jag ska fixa en ny header. Jag SKA! Ni får bara ha lite tålamod med mig. Och till dig som ville veta hur jag gör fotografierna suddiga så kan jag rekomendera en app som heter instagram. Ni hittar mig där under Madeleineilmrud 🙂

image

image

image

 1. Jessica skriver:

  Fina bilder du tar =)
  Det finns en sida som heter ifolor.se där kan man göra böcker med text och bilder så det blir lite personligt, ett lite tips om du skulle vilja göra något med bilderna =)

 2. Lotte skriver:

  Jo Johanna, det finns en liten droppe i den övre raden, alltså över kortet. Ta den och tryck på minustecknet så funkar det 🙂 Men jag ha två olika såna appar men gick bara i den vanliga instagram. Lycka till!!

 3. Johanna skriver:

  Använder oxå instagram men får dom inte suddiga 🙁

 4. Lottiz skriver:

  Kanske en fotobok skulle vara något annars? Då slipper man ju sortera upp dem sen! Har själv massor av oframkallade bilder och håller med om att det gör skillnad att framkalla dem, men denna gång tänkte jag prova en fotobok istället, försöka framkalla en för varje år till oss och sen göra en varsin till barnen. Måste bara få ändan ur och sortera ut vilka som ska framkallas ;-).

 5. Lotte skriver:

  JO JÄKLAR!! Jag lyckades 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..