Baksmälla!?

Man skulle kunna tro att min frånvaro igår berodde på en minst sagt välförtjänt baksmälla. Men icke icke! (datastruligenåhvadjagbehöverennydator). Jag hade en fantastisk kväll med de bästaste tjejerna i hela världen. Vi skrattade så tårarna sprutade. Men bakfull var jag inte.

Kändes partybilderna provocerande? Hjälp en åttabarnsmorsa umgås med sina vänner och är ifrån familjen några timmar, dessutom så dricker hon alkohol och röker!!! Förjävligt hörrni. Och ja detta gör hon även fast hon tränar och pluggar till personlig tränare. Inte klokt!

Ja lite dåligt samvete hade jag för att jag drack två cider på hela kvällen. Jo på riktgt, det går faktiskt emot mina principer. Ni som känner mig sen länge vet också vad jag känner inför amning och alkohol. Ammar man så drcker man inte alkohol, även om det bara är ett glas vin! Varför ska man liksom? Helt och hållet onödigt. Men ja, jag erkänner jag gjorde just det drack alkohol. Tuva-Li klarade sig utan mig, hon fick mat ändå och jag fick pumpa bröstmjölk. Nu så här i efterand så hade det väl kvittat med cidern.

Angående min träning och PT-utbildning så kan jag faktiskt avslöja för er som inte vet, att PT´s kan också partaja 🙂

Man måste få leva lite ibland!

Jag är inte bara mamma Madde, jag är Madde också. Vi mammor tar hand om oss själva allt för sällan, vuxentiden är viktig. Och vet ni jag är ute så sällan att jag nästan glömt bort hur man gör när man är på party. När klockan var elva på kvällen så hade jag kikat på mobiltelefonen sådär tio gånger och längtade faktiskt hem. Nej jag måste nog träna på det där med egentid.

Helgen har annars varit full av aktiviteter. Vi har varit och hälsat på barnens kusiner i Linköping. Och barnens Faster Therese lovade Engla-Freja att hon skulle få komma in till dom och sova över i veckan, och idag kom dom och hämtade henne. Känns lite konstigt att hon inte är hemma och på något sätt så gör det stor skillnad. Det är lite tystare…

 Om jag skulle ta och publicera den lyckliga barnvagnsvinnaren? Det får bli ett alldeles eget inlägg tror jag…

PS. Uppdaterar med bilder på outfiten från i helgen lite senare 😉

  1. Klart vi mammor ska kunna festa och ha kul! som sagt vi är inte bara mammor :). Och har man egen tid så har man. hoppas du hade en toppen kväll!!

  2. Vad trist att du ska behöva försvara dig hela tiden. Jag är ganska säker på att det handlar om avundsjuka, varför skulle de annars bli provocerade över att du har egentid med dina vänner? Strunta i allt sådant, du och Tuva-Li är i allafall jättefina 🙂

  3. Hejsan fina Madde…vem bryr sig vad andra tycker och tänker att få egentid betyder inte att man lämnar familjen för gott utan laddar batterina….vänner är också viktigt och något man inte får tappa bort bara för att man har en familj….hejja dig =)

    nu till en fråga:

    du läser till PT skriver du….det är något jag också skulle kunna tänka mig men hur gör man???kan du hjälpa mig och berätta hur du gör,vart du läser och vad som krävs???

    Jag är en 3:barns morsa som har gått ner över 50kg med hjälp av gastric by pass op och massor av träning just nu tränar jag med en snart färdig polis =) skulle vara tacksam för svar skicka gärna till min mail många kramar Johanna

  4. Har inte kikat in här på ett bra tag men ack, så kul att se dig igen! Konstig känsla att titta på en blogg och känna att man möter en gammal vän, men så är det. Tuva-Li låg i magen sist jag var här och nu en sån söt liten tjej, kul att du ser ut att må så himla bra också och till och med hunnit med att arta också 😉 Nu ska jag scrolla vidare och kolla läget, må gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..