Det lilla blir stort!

Det behövs inte mycket för att göra barnen lyckliga, ibland så glömmer man bort hur enkelt det faktiskt är. Man är kanske är lite för mycket materialist i dagens samhälle. Kanske för att det är så enkelt och för att man inte behöver ge så mycket av sin tid. Bekvämligheten att bara kunna köpa något för att lyckas som förälder är en ganska enkel lösning. Fast ja,  nu funkar det ju inte så. Det går säkert att köpa ett barn ett tag kanske men förr eller senare så kommer de på att det inte är de matriella sakerna som räknas.

Vi försöker att umgås med barnen så mycket som möjligt. Och när man väl gör det och ser barnens lyckliga ögon stråla så får jag lite dåligt samvete över att jag inte ger barnen ännu mera tid. Mera kvalitetstid.

En liten utomhuslek gjorde barnens dag. Överlyckliga över att få sitta och lera ner sig. Det lilla blev så stort ♥

Här var tvillingarna än så länge rena, en liten stund senare hade de  lera från skorna och upp till hakan. Grabbarna var överlyckliga 🙂

Engla-Freja plockade några blommor…

LOADING..