En liten behind the scene teaser.

Nu är det en vecka kvar tills premiären av de nya avsnitten börjar rulla på tv4. Så här såg det ut innan vi skulle åka på marknad den helgen. Vi var i full färd med att förbereda barnen och packa ihop filmteamet. Innan vi kom iväg så skulle det rullas omkring lite grann på golvet.

På golvet ligger våran inslagsproducent Ebba – hon gör tv!

Vi besökte bondens marknad i Linköping. Det regnade men vi var glada ändå. Speciellt Ebba som fick köra barnvagnen. Man nästan kunde höra hur hennes livmoder skrek ”tiden är inne nu!”

Skönt att vara hemma igen. Första helgen är alltid lite pirrig, det hör ju inte till vanligheterna att man har ett filmteam med sig var man än går. Men vi fick oss ett gott skratt den dagen för jösses vilka underverk kamerafolk kan göra, vet inte ens om jag vågar berätta för er vilka konstiga förslag och frågor vi fick.

En vanlig dag med våran kameraman Patrik och ljudtekniker Lasse.

Det blev en liten soppa, rund go och behaglig i smaken. Glöm för sjutton inte att ha penna och papper tillgängligt under programmets gång så ni kan skriva ner receptet.

🙂

Ska bli roligt att höra vad ni tyckte efter programmet, lite har nog hänt sedan vi var med sist. Och det ska bli roligt att följa Maria och Walle igen och lära känna den nya familjen. Måndag 28/1 20.00 på tv4 missa inte det!

  1. Alicia skriver:

    Hej jag kollade nyss på de sista avsnittet hoppas att ni ska var med igen! Och Victor är grymt snygg kram

  2. varför är inte oliver med i avsnitten?

  3. Ebba skriver:

    Hej

    Har inte sett Oliver någonstans. E det bara jag som är blind eller är han inte med??

  4. Hej undrar var du köpt den vita blusen med silvriga kragar? Kul att följa er familj på tv och din blogg. Mvh Ann-Louise

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..