Nya tider!

Majmånad och nu händer det grejer. Känner mig full av energi, skulle kunna springa ut i skogen och bara skrika.

Imorgon kommer det en journalist hit som ska göra ett repotage med mig. I många fall får jag ofta samma frågor ”har du alltid velat ha en stor familj” eller ”hur ser en vardag ut i ditt liv”. På något sätt så känns det som den här intervjun kommer att gå mer på djupet, vem är Madeleine egentligen?

Man får en bild av någon som man sett på tv, man bildar sig en uppfattning och mer än så är det inte. Antingen gillar man det man ser eller inte. Oftast så kanske man inte går så djupt i familjeprogram som Familjen Annorlunda men jag måste faktiskt säga att vi gjorde i senaste säsongen. Med handen på hjärtat så var jag lite orolig för just det. Jag hade många samtal med producenten hurvida det skulle bli och framställas på tv.

Många har lätt till tårarna och kan prata om livet öppet. Jag är inte sådan. Visst att jag kan ha väldigt starka åsikter och självklart stå för dom, men när det kommer till känslor så har jag väldigt svårt att släppa människor in på livet.

Helt plötsligen så öppnade jag upp en helt annan sida och valde att dela med mig till hela svenska folket. Och vet ni, jag lärde mig att det finaste som finns är känslor.

Det här är jag, och jag har en historia precis som alla andra. Inte så konstigt egentligen, eller?

Alla fina kommentarer och mejl som har strömmat in de senaste månaderna har nog öppnat mina ögon och inspirerat mig att fånga dagen. Det finns nog en mening med allt trots allt.

Jag svamlar visst men jag tror ni förstår vad jag menar. Jag är en människa bakom mammarollen.

Apropå mammarollen, snart så börjar jag jobba lite mera. Micke ska vara pappaledig halva veckor och tvärtom, vi kommer att jobba om varandra. Så nu kommer vi inte ses så mycket på ett antal veckor framöver. Jag ska någonstans också försöka boka in en fotografering och planera in en massa andra roliga möten.

Till helgen så bär det av till skåne då ska jag träffa den HÄR härliga människan. Då blir det spa onyttigheter och skratt 🙂

Kram ♥

LOADING..