Favoriter i repsris!

Städade ur min garderob idag, välbehövligt. Mitt garderobsprojekt har alltså inte blivit löst ännu. Den enklaste lösingen på är är nog att flytta till större. Idag har det bara varit plock och städ-Usch! Och ändå tycker jag allt är en ända röra just nu.

Hittade mina höstklänningar…

                              De är helt klart mina favoritklänningar !

                                                                Hade först en tanke på om jag skulle plocka undan alla mina vinter och höstkläder, bara för att ge lite plats i garderoben. Men jag var  alldeles för lat 🙂

Nu ikväll har jag surfat omkring på paddan. Jag leter semester. Har planer på att besöka legoland och lalandia. Någon som har erfarenhet av lalandia? Jag har aldrig varit där. Har ni andra tips på bra resemål för stora familjer så får ni jätte gärna dela med er av det 🙂

Sweet dreams…

 1. Julia skriver:

  Jag tycker ni ska åka till SkaraSommarland var dör för två år sedan
  och ska dit detta året igen med min klass 6-7 juni och vi längtar
  jätte mycket även om vi går i 9:an

 2. Ida skriver:

  Trist att du aldrig svarar på kommentarer och jag håller med, headern när ska du fixa den?

 3. Ska du aldrig göra en ny header?????

 4. Hyr en stuga på Öland Skönt och lungt.Åka till Böda camping är härligt. kram.

 5. Britt skriver:

  Kolmården! Delfinshowen och linbanan är bäst! Vildmarkshotellet om man vill stanna längre:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..