Det skulle jag inte missa för något i världen!

Jag vet att jag inte har någon skyldighet att förklara något men eftersom det verkar ha blivit en vild diskussion om mitt inlägg ang Victors konfirmation så ska jag nu förklara.

Som jag skrev så skulle jag inte vilja missa min sons konfirmation för något annat i världen (Vilket jag inte heller gjorde bör tilläggas). Inget skulle kunna vara viktigare än det. Vad är det som är svårtolkat i den meningen? Borde jag inte skrivit bitter kanske? Nej jag var inte bitter för att han skulle konfirmeras. Jag skrev att jag var bitter för att jag gärna skulle velat haft en trevlig helg med trevliga bloggkollegor. Det är två helt skilda saker, sen väljer man ju själv hur man vill tolka det eller hur!?

Det är så fånigt så jag dör. Nej den här bloggen är inte en blogg för inbördes beundran, det finns redan så många sådana. Klart alla har rätt att ifrgasätta. Man borde inte bli förvånad i dagens samhälle men vem skulle på riktigt tro att jag hellre skulle vilja vara någon annan stans än hos min son? En del saken är för mig självklara, tydligen är dom inte det för andra. Jag har faktiskt inget mer att tillägga om det.

Jag vet att jag varit frånvarande, och som jag skrev så beror det på något väldigt privat. Ibland skulle jag vilja uttrycka det jag känner inom mig men hejdar mig och tänker att det är bäst att hålla det för sig själv. Jag har inte mått så bra av olika anledningar så mycket kan jag säga. Ni ska inte tro att jag glömt bort er för det har jag inte.

Träningen rullar på. Det känns underbart! Även Micke har kommit igång lite smått. Han har cyklat några mil nu och han tycker det är jätte roligt! Tyvärr fick han punktering efter 3 mil sist han cyklade så jag fick åka och hämta honom. Han var så sur, precis när han kände att ”yes nu kör vi jag klara hur många mil som helst” så smällde det. Typiskt. Det skulle vara roligt att sätta sig på en hoj för att se hur långt man skulle klara.

Annars är det som vanligt hos familjen Ilmrud. Oliver kom hem idag efter att ha varit en vecka hos sin pappa. Han är så söt när han kommer hem och kryper upp i famnen. Imorgon ska han träffa sina nya klasskamrater och klassföreståndare som han ska ha i högstadiet. Det är helt galet hur fort det går, redan högstadiet! Wilson har fått lov att börja gå till sina kompisar själv, det är stort. Jag är lite larvig när det gäller att släppa kidsen själva sådär. Men han fixar det bra. Engla-Freja ser fram emot sina fotbollsträningar nu när innebandyn har tagit uppehåll. Hon och hennes bästa kompisar Dielle och Stina har också bildat en hemlig klubb. På lördag ska de träffas och äta chips, dricka läsk och bara prata hemlisar. Adam, Charlie och Colin gör inte annat än spelar hockey och åker hummer. Full rulle hela tiden. Och lilla Tuvisen har precis fått sin andra tand. Inte utan problem kan man säga. Fy vad ont hon har haft. Några rejäla febertoppar har spökat också.

Imorgon åker Micke på finlandskryssning med arbetet. Då ska jag passa på att bjuda hem några tjejkompisar, vi ska planera en grillfest som ska äga rum nästa helg. Det ska bli god mat, lekar i trädgården och trevligt sällskap.

Tänkte jag skulle passa på att fråga om ni ville tipsa mig om eran favoritparfym. Jag tänkte jag skulle byta doft, men det finns ju så många. Vad använder ni?

Sweet Dreams!

 

  1. ”Clean-fresh laundry” luktar fantastiskt gott:) Eller ja, egentligen alla ”clean”-parfymerna är kanon!
    Din blogg kom upp när jag googlade ”egentid”….vet du hur glad jag blev när jag läste om att ni hittar på saker och kommer iväg lite då och då för er själva. Då finns det hopp för mig som precis startat familj:) Min dotter är 7månader men nu har jag redan glömt bort vad jag tyckte var roligt innan hon kom, måste nog ut i världen och ta reda på det:) Man är väl ingen dålig mamma för att man tar hand om sig själv, snarare tvärtom! Oj nu blev detta en novell, sorry! Stor kram, du verkar vara helt suverän som mamma och människa;)

  2. Julia skriver:

    Min favorit parfym är Avril Lavigne Wildrose
    och RalphLauren dom luktar väldig gott

  3. hugo woman (hugo boss) eller jennifer aniston nya parfym som ska lukta gudomligt gott. kram

  4. Jag måste säga att jag gillar Volare från Oriflame. Imorgon den 16 maj kl 18 är det visning i Motala med Goodiebag. Är du intresserad maila annelie_eson@hotmail.com Tack för en fin blogg! !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..